Reklama

Reklama

Trollové: Světové turné

  • USA Trolls World Tour (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Stoprocentně pozitivní trollí holka Poppy, která byla v úspěšném prvním díle pouhou princeznou, povýšila na královnu, ale naštěstí ji to nijak nepoznamenalo. Své zemi vládne tancem, zpěvem a levou zadní, protože tam, kde nejsou žádné potíže, je kralování brnkačka. Její svět by dál pohodově rotoval v popovém rytmu, kdyby jednoho krásného dne nepřišlo šokující odhalení – popoví Trollové nejsou jedinými obyvateli planety, žijí na ní další trollí kmeny, vyznávající různé hudební styly. Existují tedy i Techno Trollové, Country Trollové, nebo Rockoví Trollové. Těm vládne královna Bárbra, která upřednostňuje nejen trochu drsnější muziku, ale i agresivní představu, že rock je jediná správná muzika a že by měla hrát po celém kontinentu. Tohle už není problém, který by Poppy dokázala vyřešit vřelým objetím s písničkou. A proto se společně se svým největším kamarádem Větvíkem vydává na hudbyplnou pouť do neprobádaných končin, aby našla způsob, jak rockovou kolegyni zastavit, než svět ovládnou kytarové riffy. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (53)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prvý Trollovia mi až nečakane sadli, o druhých môžem povedať presný opak. Toto bolo tak agresívne prefarbičkované a rozospievané, že cieľovka sú očividne deti pod desať rokov. V kombinácii s uleteným príbehom o rôzne spievajúcich druhoch trollov, ktorých chcú zotročiť rockový trollovia to spôsobilo, že môj organizmus tento film jednoznačne odmietol. Pri tých pesničkách som mal pocit, akoby mi niekto dával lobotómiu. 3/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Opäť opakujem že v tomto animáku by mohli nechať pôvodné znenie pesničiek lebo tie slovenské preklady boli normálne na smiech. Ako povedal jeden obľúbený užívateľ, človek si radšej tie hity pozrie na YouTube. Farebné to bolo zase dosť, ale rovnako ako jednotka, skôr pre mladšie publikum, ale kto vie či ich to bude baviť, čistý priemer. 3* ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

I když jsem si po jedničce slíbil, že se nikdy na žádné možné pokračování, stejně jsem se na dvojku kvůli zajímavému námětu rozhodl podívat. A jak jsem tak nějak očekával, za moc to nestálo. Líbil se mi odkaz na Interstellu 5555 (hned na začátku - dokonce mě i překvapilo, že tam zazní One More Time, ale v nějakém divném (polo)remixu), líbila se mi animace a v poslední půl hodině to celé probíhalo dost absurdně, což se mi v některých scénách nemohlo nelíbit, ale jinak už žádné klady nemám. Barevné je to tak, že z toho až oči bolí, postavy jsou buď otravné nebo nesympatické (a asi nejsympatičtější postavou je ten Mrak - protože tu byl ze všech nejkratší dobu a nijak se mi nezprotivil), hudby je zde až moc, ale naštěstí jsem to viděl v originále, takže se to dalo přežít všechno, ale i tak - všeho moc škodí a tady to platí několikanásobně. A ten konec je z toho filmu jediný vtipný (chápej směšný), protože tam - má vůbec smysl označovat to jako spoiler? - všechny hudební žánry po jejich zániku zvonu stvoří, spojí dohromady a vznikne z toho strašný paskvil, no paráda. A hláška Zazněl tam i rock!, kterou na konci řekne Bárbra, mě dostala asi nejvíc, protože vyzněla celkem ironicky, když toho multižánrového paskvilu zabrnká trošku na kytaru tak, že je to sotva slyšet :D... No jo, dostal jsem, co jsem čekal, ale to se dalo čekat. I tak je to ale snesitelnější a lepší než jednička, protože na tohle se aspoň dalo dívat a to vedení příběhu nebylo úplně tragické. 2* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me v podstate prijemny prekvapeni, respektive furt docela slusne koukatelna demence jako v pripade prvniho dilu. Mame tu vymastenej, ale naprosto dostacujici dej, animace je vcelku podprumerna, ale k celkovymu ladeni filmu skvele sedne, do toho halda docela sympatickejch postav a infantilni humor a hlavne ultimatni mix hudebnich pecek vsemoznejch zanru, diky cemu je film super sviznej a navic to misty pripomina Brütal Legend. Takze za me spokojenost, film by klidne snes 15 minut zkratit, ale i tak solidni 3*. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V případě jedničky jsem si říkal, že se jedná sice o kravinu, která je prošpikovaná chytlavými písničkami, ale se soudržným příběhem. Naproti tomu je Světové turné jen tou kravinou, kde i ty písně až na pár vyjímek moc nefungují. Mimo to rockový styl je tu prezentován jako ten záporný, a to se neodpouští. Doufám, že toto bylo již poslední od Trollů, co jsem musel s dětmi strpět a více se k nim nevracet. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (3)

  • Kvůli pandemii koronaviru byl film ihned vydán digitálně, tzn. nepromítal se v kinech. (petr.koca)

Související novinky

AMC Theatres vyhlásilo válku Universalu

AMC Theatres vyhlásilo válku Universalu

29.04.2020

Pár dní nazpátek jsme informovali o tom, jaký úspěch zaznamenalo studio Universal se svojí premiérou snímku Trollové: Světové turné na online platformách. Film vydělal díky digitálnímu prodeji kolem… (více)

Trollové: Světové turné drtí rekordy

Trollové: Světové turné drtí rekordy

14.04.2020

Přestože oficiální čísla nejsou k dispozici, studio Universal se o víkendu pochlubilo, že nový animovaný snímek Trollové: Světové turné zaznamenal nejlepší úvodní víkend v rámci digitálního prodeje… (více)

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Reklama

Reklama