Reklama

Reklama

Hrůza na jevišti

  • Česko Jeviště děsu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Klasická vyvražďovačka na italský způsob – brutálnější, krvavější, zábavnější! Nucený přesčas v divadle se jedné deštivé noci stává pro skupinku herců čirou noční můrou. Nacvičovaná kriminální hra se s příchodem šíleného zabijáka mění v krutou realitu a více, než o cokoli jiného, jde bezbranným hercům o holý život. Není kam uniknout a duševně nemocný vrah v soví masce nezná slitování. Divadelní jatka začínají... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Parádní slasher z divadelního prostředí. Za jedné deštivé noci uprchne z psychiatrické léčebny vraždící maniak, s partou herců se uzavře uvnitř budovy, a rozehraje s nimi své vlastní krvavé představení... Soaviho dřívejší spolupráce s Argentem se skutečně nezapře, poněvadž vlastní debut zvládl na jedničku. Využívá propriet každé správné vyvražďovačky (co nejrozličnější zabití, skoro nesmrtelný vrah, jehož řádění musí přežít žena) a přidává několik nápadů a vizuálních vychytávek. Zabiják nosí opeřenou soví masku a oběti popravuje s nevídanou chutí a grácií, hlavně jeho práce s motorovkou, krumpáčem a vrtačkou působí nemalou radost. Skvělý Soaviho debut, jen co je pravda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film, od kteryho jsem cekal kurevsky strasidelnej horor a nakonec to nebylo nic extra. Proste klasicka vyvrazdovacka, kde jsou celkem dobry smrti, ale mohli by bejt lepsi. Prostor zamceneho divadla sice filmu misty doda na atmosfere, ale zase to misty pusobi dost divadelne. Jinak herci spatny nejsou, hudba je celkem solidni a obcas to je i docela napinavy. Jenze problem je, ze to neprinasi nic noveho, cekal jsem brutalni italskej horor, kde budou litat streva vzduchem, ale nakonec to bylo dost mirny, takze jen 3*. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Žiadny z hororových subžánrov, nie je tak primitívne uvrieskaným, ako talianske Giallo (neskutočne to miestami lezie na nervy). Remake z 50’ rokov, ale dopadol presne tak, ako som očakával. Nebyť na vtedajšiu dobu, solídne stvárneného násilia, už človek nad obdobným počinom, len mávne rukou. Správanie postáv idiotské, dialógy “begginer”, skrátka na rozdiel od Hitchcock-ovho originálu, nič zo skutočného filmárskeho umenia. Pozerať sa nato dá, aj to miestami baví, no toto ohúri len nadšenca či “momentálne mentálne“ nastaveného diváka. A treba dodať, že hlavne “skromne”. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na obalu dvd jsem si přečetl: Klasická vyvražďovačka na italský způsob – brutálnější, krvavější,zábavnější! No když film začal tak jsem se lekl co jsem si to zase koupil. Úvodní mord byl hodně komický, ale hned se ukázalo, že je to jen ta zkouška herců na divadelní hru. Začátek filmu se nese spíše v lehce kriminálním duchu a tak jsem si začal říkat, že se nejspíš jedná o další italské giallo. Ovšem to byla chyba lávky. Během několika minut se přede mnou začal odehrávat solidní slasher, který mi místy až vyrazil dech. Vraždy na sebe nenechali dlouho čekat a během chvíle se divadlo změnilo v krvavou lázeň. Během těch 87.minut nám Italové nabídli několik velice zajímavých vraždících scén z nichž většina měla i jistý nádech originality a divák se při nich určitě nenudil. Vražedné nástroje se měnili jako na drátku a jedna postava za druhou se odebírala do říše mrtvých. Krev začala stříkat na všechny strany a lidské orgány létali na všechny strany. Prostě jedna větší laskomina za druhou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"On se baví. Pochopte to!" V uzavřeném prostoru divadla chladnokrevná sova vrtá, krájí, škrtí a řeže do členů hereckého ansámblu, čímž neustále snižuje jejich počet. To není nijak nápaditý námět, ale jeho velkou předností je to, že zdaleka ne při každé možnosti vrah udeří, což je pro zachování jistého stupně napětí jen dobře. Jednou za čas prostě nezaškodí nechat se zabít, ale v mém případě se to nesmí dělat moc často. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Luigi Montefiore napsal scénář pod jménem Lew Cooper, jedním z mnoha pseudonymů. (hladass)
  • Během promítání na Fantasia Film Festivalu házeli fanoušci jako pocta oblíbenému finále filmu z divadelních balkonů bílá pírka. (hladass)
  • České vydání od Řitka video je cenzurovaná verze ve formátu 4:3, zatímco originál je natočen pro ratio 16:9. (BoredSeal)

Reklama

Reklama