Reklama

Reklama

H*art on

  • Česko Vzrušení (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Hravý, provokativní a vizuálně sytý film o strastech moderního umělce. H*art on je slovní hříčkou spojení hard on - erekce, heart - srdce a art - umění. Věren názvu se divák filmu místy ocitá uprostřed křížové palby stříkajících ňader a penisů. Časté sexuální motivy v tvorbě portrétovaných umělců však cíleně provokují k úvahám o povaze a významu současného umění. (Duracfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (2)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pokud druhá tvář Andrey Culkové je osobní deníček typu Exekuce stojící na apriorních sympatiích, bez nichž se film rozpadá, tak je tohle rozhodně krok k lepšímu. Sice jsem si trochu nejistý zvoleným formátem - kdy dokument pozorující umělce chce být sám strašně moc umělecký, takže kombinuje observaci s vizuální esej a nedojde daleko jako ani jedno, ale to je prokletí tolika českých dokumentů, že si to snad ani nemůžu začít vylívat zrovna tady. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Mezinárodní premiéru měl film na festivalu dokumentárních filmů DOK Leipzig 2016. (Zdroj: Duracfilm)

Související novinky

Mazej do kouta! - 11. Cena Pavla Kouteckého

Mazej do kouta! - 11. Cena Pavla Kouteckého

06.06.2017

11. ročník Ceny Pavla Kouteckého představí výběr těch nejzajímavějších českých a zahraničních dokumentárních filmů. K vidění budou v industriálním prostředí bývalé Továrny v pražských Holešovicích -… (více)

Reklama

Reklama