Reklama

Reklama

H*art on

  • Česko Vzrušení (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Hravý, provokativní a vizuálně sytý film o strastech moderního umělce. H*art on je slovní hříčkou spojení hard on - erekce, heart - srdce a art - umění. Věren názvu se divák filmu místy ocitá uprostřed křížové palby stříkajících ňader a penisů. Časté sexuální motivy v tvorbě portrétovaných umělců však cíleně provokují k úvahám o povaze a významu současného umění. (Duracfilm)

(více)

Recenze (2)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pokud druhá tvář Andrey Culkové je osobní deníček typu Exekuce stojící na apriorních sympatiích, bez nichž se film rozpadá, tak je tohle rozhodně krok k lepšímu. Sice jsem si trochu nejistý zvoleným formátem - kdy dokument pozorující umělce chce být sám strašně moc umělecký, takže kombinuje observaci s vizuální esej a nedojde daleko jako ani jedno, ale to je prokletí tolika českých dokumentů, že si to snad ani nemůžu začít vylívat zrovna tady. ()

Související novinky

Mazej do kouta! - 11. Cena Pavla Kouteckého

Mazej do kouta! - 11. Cena Pavla Kouteckého

06.06.2017

11. ročník Ceny Pavla Kouteckého představí výběr těch nejzajímavějších českých a zahraničních dokumentárních filmů. K vidění budou v industriálním prostředí bývalé Továrny v pražských Holešovicích -… (více)

Reklama

Reklama