Reklama

Reklama

Železní andělé 3

  • Hongkong Tian shi xing dong III mo nu mo ri (více)

Již bez zesnulé Elaine, se bojová speciálně vycvičená skupina policistek „Železní andělé“ pouští do boje s teroristickou organizací náboženských fanatiků sídlící v Thajsku. (Siriuss)

Recenze (21)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trojka Železných andělů je výjimečná. Ptáš se čím? No přece tou závěrečnou, patnáctiminutovou řežbou, během níž se vzájemně vykydlí asi 450 vojáků, z toho dobrou půlku vystřílí dvojice hlavních klaďasů na létajících jetpack mašinách. Ta neschytá ani od kulky škrábanec, kdežto nepřátelé jim sami běhají do rány a svévolně padají jak švestky. Tady zkrátka bledne závistí i Schwarzenegger se svou kultovní "Garden Party" z Komanda. Že nevěříš? Tak čum na tohle! ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Železný anjeli" tentokrát zasahují v Thajsku proti sebevražedným teroristům a smrdí to nevzrušivou rutinou. Akční scény jsou sice dávkovány v pravidelných, příjemně krátkých intervalech, ale choreografie i kamera nic moc, jen občas se objeví nějaký pěkný záběr nebo vychytávka (granát v ananasu, závěrečná likvidace teroristů pomocí jet packů). HK barbína Elaine Lui z předchozích dvou dílů byla nahrazena typově podobnou, ale ne tak roztomilou a navíc poněkud ztuhlou Kharinou Sa, plus do týmu přibyl ještě jeden borec-komická postavička. Největší zklamání přijde, když je Moon Lee v jednu chvíli přinucena se svléknout do naha, ale vůbec nic není vidět. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film, ktorý je posledným dielom mojej obľúbenej Hong Kongskej akčnej série. Má dosť dobrý príbeh o skupine Železní anjeli, ktorá je najatá, aby v Thajsku chránila ambasádu a vysokopostavené osoby a aby zneškodnila teroristickú skupinu, ktorá má v pláne tieto osoby zabiť. So spracovaním som spokojný, nemá žiadne výraznejšie slabé miesta a páči sa mi, že dej je rozdelený na dve hlavné línie, teda zobrazenie postáv, ktoré majú poskytovať ochranu, ale zároveň sa zameriava aj na bojovníčku, ktorá je infiltrovaná vo vnútri teroristickej skupiny. A táto druhá línia ma zaujala viac. Akcie je tu dosť a vždy prichádza v približne pravidelných intervaloch, takže po tejto stránke si určite sťažovať nemôžem a pomerne spokojný som aj s jej kvalitou. Najviac sa mi páčia dva dlhé súboje v teroristickom sídle, kde výborná Moon Lee vždy stojí proti množstve protivníkov, ale celkovo ma tu akcia zaujala až na akčný záver, ktorý ma zase veľmi sklamal. Je dlhý, pomerne veľkelepý, umierajú v ňom desiatky ľudí na oboch stranách, ale celá hlavne jeho exteriérová časť ma vôbec nezaujala. Miestami pôsobí dosť amatérsky a veľmi mi vadí, ked´ sa v akcii používajú jetpacky. Príchodom do interiérov sa to síce vylepší, ale viditeľne tu chýba Moon Lee, ktorá sa finále vôbec nezúčastní. V tomto diely ma na rozdiel od predcházajúcich sklamal menší priestor pre ženské postavy. Oba diely boli zamerané hlavne na bojovníčky a len jedného muža, čo ich odlišovalo od väčšiny podobných filmov a tu má viac priestoru len Moon Lee a zvyšok patrí mužom. Celá séria sa mi dosť páči, ale tento tretí diel je kvôli mierne slabšiemu deju, akcii a nedostatku výrazných ženských postáv z nich najslabší, ale aj tak si stále drží dobrý nadštandard. Objektívna kvalita filmu- 63%, film sa páči mne na 71%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Au tohle bolelo ještě víc než kopačka od Moon Lee. Kdysi jsem neměl o existenci tohoto dílu ani potuchy. Když jsem to viděl v trafice vydaný od Vapetu, nadšeně jsem na to vrhnul, ale co to? Ou shit prakticky hodina filmu úplně o ničem. Šílenej příběh, mizerní záporáci, průměrný souboje a vůbec hrozně málo akce. Za co tedy dávám 3*? No za tu závěrečnou Garden party. To byl prostě totální masakr v typickém HK stylu. Dokonalá scéna co se fakt povedla. Škoda, že takhle nevypadal celej film.50% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vcelku nářezová akce, ale jednak to kazí, že hlavní záporák je Kadáfí, dává filmu tak trochu nechtěně komický rozměr, (zejména to jak je zobrazen). Potom je naprosto špatně proveden casting druhé záporné postavy (prostě zmalovaná divně vypadající blondýna se do asijského filmu fakt nehodí),a jedna kladná postava pro změnu vypadá jako chlap, který se nadměrně opálil v soláriu ač má jít o ženu. Tyhle věci zbytečně narušují akční jízdu, která jinak nedrhne. Alex Fong se vyznamenává v kick boxerském ringu, Moon Lee to tam řeže hlava nehlava jako obvykle a vůbec akční scény jsou udělány velmi vynalézavě, dravě. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Iron Angels neoplývají zrovna sofistikovaným scénářem a trojka je po této stránce asi nejhorší. Teroristé vedení nepodařenou karikaturou Muamara Kaddáfího plánují destabilizaci Thajska, do cesty se jim postaví Železní andělé a můžete hádat jak vše dopadne. Bohudík je však dějová impotence bohatě vynahrazena v rámci série asi nejlepšími souboji, a to i v dostatečném množství. Souboj Alexe Fonga s profesionálním thajským boxerem či hromadná bitka Moon Lee s poskoky šéfky teroristů patří asi k tomu nejlepšímu, co může trojka nabídnout. Naopak závěrečný masakr s létajícími jetpacky patří i přes brutální bodycount k tomu nejhoršímu a do té doby čtyřkovou podívanou o jednu hvězdu připravuje. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

K tretiemu dielu ma neviaze ziadna nostalgia, kedze som ho v detstve nevidel. A pravdepodobne by som z neho nebol nadseny ani vtedy. Zo zaciatku mi to pripadalo ako nejaka variacia na Bondovku akurat zo zenou v hlavnej ulohe agentky, ktora sa snazi votriet do organizacie tajomnej zaporacky s diabolskym planom, obrovskym sidlom a hnusnym zvieratom, ktore rada hladi. Lenze je to pojate snad cielene komedialne. Mne to ale pripadalo nonstop trapne. Postavy sa divne pitvoria a nepomohol tomu ani otrasny dabing v ktorom sa este viac pitvoria daberi akokeby si z toho robili srandu. Vyslobodenim od toho utrepenia su len akcne sceny, ktorych je dost a su celkom kvalitne. Teda aspon bitky. Su dynamicke, celkom kontaktne a drsne. Moon Lee tu ma mnoho hromadnych bitiek v ktorych sa skvele predvedie. Ale po hodine uz toho mala aj ona dost a tak si radsej hodila sipku z okna a zdrhla z filmu prec. Finale tvori hromadna megaprestrelka, ktora ale pôsobi dost smiesne a az amatersky. Jak z nejakej mizernej detskej grotesky. Nakoniec ani neviem o co presne zaporacke islo a vlastne mi to bolo uz uplne jedno. Okrem bitiek ten film nic pozeratelne neponuka. 3/10. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Konečně ve třetím díle mohli Moon Lee a Alex Fong ukázat pořádně bojové umění. Dějově stejná pitomost jako předchozí dva díly, ale thajský box či Lee v paláci fanatiků patří k tomu nejpovedenějšímu ve všech třech B-movies. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Třetí Andělé jsou už fakt slabí. Krom toho, že příběh je dost pitomý, tak je i slabší akce a není jí zdaleka tolik jako v minulých dílech. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná porce akce, ale ten zbytek - ten fakt bolí. Hodně už to zavání parodií (ať už úmyslně nebo ne), příběh je i na podobný film neskutečně dementní. Chybí roztomilá Elaine Lui, takže není moc na co koukat. Konec se nese v duchu závěru dvojky, opět masakr obrovského počtu totálně levých vojáků (na obou stranách), kteří svoji neschopnost dotáhli k naprosté dokonalosti. Ten závěr film svojí příjemnou absurditou trochu zachraňuje, ale víc něž na lepší dvě to tentokrát není. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Míra hovadnosti je tak vysoká, že z prvního dílu série dělá zpětně seriózní realistický film, kde se dějí velmi logické věci. Zábavnost je dána spíš tím než propracovaností akčních scén (kterých je tu na druhou stranu dost) či napětím. Thaiboxový souboj v ringu je zdlouhavý, naopak se nedočkáme duelu Moon Lee s hlavní záporačkou, což je neodpustitelné. Zato přibyly do týmu komické postavy – legrační pako, které samozřejmě umí kung-fu, a přerostlý nerd („Všichni mi říkají Počítač“, ha ha). V poslední části filmu nastává peklo, které muselo vzniknout nějak následovně: X: Hele, jak to že tam nemáme vůbec žádnou přestřelku?! Y: ...Přestřelku, PŘESTŘELKU! No tak ji mají mít! Třeba...tady najednou zeď přeskočí motorky se sapikama a začnou kosit lidi. Proti nim půjdou vojáci se sapikama. Pak zeď prorazí náklaďák, to je vono, z něj vyskáčou stovky záporáků - se sapikama – a začnou to kosit. Potom přiletí dva hrdinové na jetpackách s kulometama. ______ To poslední je opravdu nepopsatelné a jsem rád, že jsem to viděl. Abych nezapomněl: Za vším stojí Kaddáfí, který chce potlačit ekonomický vzestup Thajska (a který je vskutku zlý - asi ve stylu britských sitcomů - , což se projevuje tak, že voják mu hlásí splněný úkol, načež Kaddáfí ho udeří do tváře a příšerně se zachechtá). ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Konečne som videl 3 časť železných anjelov , na ktorú som sa tešil, dlho zháňal a spoliehal sa na to, že bude aspoň taká dobrá ako predošlé diely. Po pozretí ma napadlo hneď niekoľko vecí ako mohli pokaziť tak dobre rozbehnutú sériu, prečo je príbeh taký stupídny, a prečo som si to vôbec kúpil v novinovom stánku. Aj tie 2 eurá sú veľa na takýto prepadák. 10% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Díky závěrečné řežbě, se stal ze třetího dílu brutální fantaskní bizárd, který hned tak něco nepřekoná. o proti předchozím dílům výrazně slabší. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Staří známí jsou zpět a zločinu dávají opět dosti zabrat. Zde se už hongkongský styl představuje v plné své kráse. Neustálé dějové záminky, jen aby někde byla rvačka a tak bylo prezentováno úžasné bojové umění východu. Velmi jednoduchý děj nezatěžuje vyprávění a opět se tu nic zbytečně neokecává. Je rozhodně na co se dívat. A ani nevadí určitá naivita. Vždyť u snímků jako je tento, to může být úplně jedno. Akční zážitek zanechá a o to tu převážně přeci jde. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Andělé tentokrát zasahují v Thajsku proti sebevražedné armádě, která má spadeno na vysoké vládní představitelé. Andělům tentokrát pomáhá nová, spíše komická dvojice...Už ne tak dobré pokračování jako předešlé dva díly, ale pořád ještě koukatelná akční zábava se starou dvojicí Fong-Lee. 60% ()

tichyBob 

všechny recenze uživatele

Stejný jak předchozí díly. Dějově úplně blbý, ale akce se zase povedla a bylo ji tam hodně. Trochu mě akorát zklamalo že v závěru chyběla Moon Lee. ()

Reklama

Reklama