Reklama

Reklama

Alej milenců

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává v malém a klidném městečku, které bylo vždy bezpečné. Jednoho dne se však v místní Aleji milenců stala krvavá vražda. Psychopatický vrah hákem rozpáral manželku šerifa a jejího milence. Policie ještě tentýž den večer zatkla údajného vraha a umístila ho v psychiatrické léčebně. Skutečnost je však jiná. Vrah je stále na svobodě a přesně po 13ti letech, na Den svatého Valentýna se rozhodne dokonat své dílo. Na řadě jsou děti jeho obětí (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička ale jen a opravdu jen za chvilkovou improvizaci ve stylu hororů 70tých let. Asi se nebudu mít rád, ale musím pochválit širokoúhlé pojetí, což z tohodle televizního spektáklu kopírujícího klasické teenegerské vyvražďovačky dělá alespoň v některých momentech koukatelný film. Kdyby dávali autoři sami na sebe a nesnažili se pořád opsat Vřískoty, pak by filmy tohohle typu měli alespoň vlastní originalitu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

To bola blbosť! Pred odpadom tento film zachránil len fakt, že som sa občas zarehotal na stupidite. Dokážem sa baviť aj na blbostiach typu JASON X, ale toto nemalo nadhľad ani dosť dobré vraždy a ešte aj technicky to bolo ako nezávyslý film. Ale na to, že to bola zrejme prvá vyvražďovačka na STV, celkom dobrý začiatok, alebo koniec? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niektoré horory sú o reálnom strašení a niektoré sú založené len na šialenom kričaní hysterickej ženskej. Ten je z tej druhej sorty. Neskoršie paródie na horory nemuseli ani príliš meniť skeče, stačilo len prebrať scénky odtiaľto a máš to - sranda k popukaniu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Běžná americká vyvraždovačka, která nic nového nepřináší. V daném žánru se to celkem nechá, ale originální to není ani náhodou chlápek s hákem, to už tu bylo. Jen koukáme jak studentíci hynou (to je teda ztráta) ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Nezajimava kopie teen vyvrazdovacek jako Tajemstvi lonskeho leta nebo Vriskot. Standardni postupy, okopirovane lekacky, hlavni zaporak s hakem, predvidatelnost toho, kdo prezije. Tedy naprosto zbytecny film s "sokujicim" odhalenim, ktere je spise trapne a nelogicke, ale to je ostatne skoro vsechno v tomto snimku. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhlety horory jsou na stejné brdo,jinak se to snad ani specifikovat nedá. Je to celé bez nápadu a toho správného děje, co divák hororů očekává. Totiž si vzpomínám,že kdysi jsem to měl půjčené z videopůjčovny a už i jako školák jsem se u toho docela nudil. ()

Reklama

Reklama