Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Recenze (109)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6,2miliónaTržby USA $9,205,924Tržby Celosvetovo $9,700,000║ v pohodičke pokračovanie, slušný úlet /60%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zombies mám rád, ale nie v komediálne ladených hororoch. Ak ste na tom podobne, tak ani vy si tento film neužijete. Ak vám naopak humor v hororoch nevadí, dočkáte sa cintorínovej diskotéky a šoférujúcich hniličiek. Vegetariánom neodporúčam. Ja idem na niečo vážnejšie. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí jsem udělil tomuto dílku dvě hvězdičky, ale po té, co jsem uzřel jeho hrozné pokračování, zásadně jsem změnil svoje stanovisko.Ucházející zombie béčko, které neurazí ale geniální první díl nepřekoná! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dvojka "Návratu živé smrti" je spíš a hlavně komedie pro širší obecenstvo. Každopádně vtipných gagů a okamžiků je zde nepočítaně. Zombáků jsou sice mraky, ale masky nejsou nic moc. Gore se v podstatě nekoná, krev nestříká, vnitřnosti nevyhřezávají. Stejně tak napětí nulové. Prostě horrorová komedie s docela dobrým obsazením, zejména se mi líbila dvojice zaměstnanců márnice z jedničky. Bohužel některé nápady byly již zpracovány v prvním díle. Dobře se na to dívá, ale na první díl to nemá ... a ani vlastně nejde o plnohodnotný horror. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu trapná slátanina a to i ve srovnání s jejím přinejmenším stejně trapným prvním dílem. Pravda, humor je tu humornější, než v jedničce, ale často až příliš přehnaný a absurdní. Sice jsem se docela zasmál, když zombíci vylízali z hrobů, ale jinak spíš jen nudil. Jediná věc, která tohle jinak zbytečné dílko tahá z průměru je úplně jetý doktor s pár dobrými hlody: Harvey! Harvey! To jsem já, vzpomínáš? Harvey, to nebyla má vinna! Došla nám krev, chápeš? Jinak ale je to obehraná písnička, řekl bych, že jeden z pilířů špatného komediálního horroru. Mám radši, když se efekty moc neplýtvá, když je téma bráno vážně, když zombíci jsou nejen vraždící otravné stvůry, ale taky politováníhodní kdysilidé. To tu ale není nijak rozvedeno a finální odhalení způsobu, jak zombíky zničit, aniž by se musela půlka kontinentu srovnat se zemí to nezachrání. Jde jen o další náplň nudné noci. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v podstatě ten samý příklad jako druhý Evil Dead. Spíš než o čistokrevné pokračování jde totiž o remake, a to samozřejmě o dost slabší. Márnici sice vystřídá malé městečko, ale ostatní atributy zůstávají. Barel s plynem, hřbitov, ba dokonce duo navrátivší se hlavních hrdinů z jedničky, čímž události z ní zmateně popírají. Humor je navíc znatelně posílen jak partičkou dětí, tak samotnými zombie, které si tu střihnou i taneční číslo. Jejich probuzení a odchod ze hřbitova se však řadí k tomu nejlepšímu (a zároveň nejvtipnějšímu), co v celé sérii vzniklo. A pozor, možná dorazí i Michael Jackson! ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná jednu epizodu (Zánět spovijek) ze seriálu South Park. Tohle je však míněno vážně (hehe). No, vlastně ani ne. Je to spíš taková zombie komedie s hororovými prvky. A když říkám komedie, tak rozhodně s černým humorem, kterého je tu habaděj. Děj je tu téměř nulový a některé postavy jsou tak uřvané, že si přejete, aby už je ty zombies konečně sežrali. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevedel prísť tomuto filmu na chuť. Prvú, úvodnú časť tejto zombie série som považoval, a doposiaľ som svoj názor naň nezmenil, za výborný, skvelý horror. A po ňom zrazu prišla takáto potrhnutá fraška. Nie som zrovna priaznivcom takýchto srandičiek. Mám radšej serióznejší prístup. Miešať horror s komédiou nevidím ako najlepší nápad. No občas sa aj takáto neprirodzená kombinácia môže vydariť. V prípade "Návratu živej smrti 2" to celkom dobre funguje. Surový, absurdný zombie humor, či horror? *** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dvojka je spíš komedie říznutá hororem, ale tak jsem to brala a nejsem vůbec zklamaná. Zombíci byli občas trochu neohrabaní, jen když ucítili vůni mozků dokázali dost zrychlit. Byli úplně všude, nedalo se před nimi nikam utéct a hlavně si své zmrtvýchvstání pořádně užívali a tak jim ten krátký čas dopřejme. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mozky, mozky! čerstvé mozky! Bohužel oproti prvnímu dílu je tu ten pokles celkem znatelný. Zatím co jednička umně balancovala na hranici hororu a bláznivé komedie, tak dvojka se bohužel v tomhle směru trochu vymkla z kontroly a místy se mění v parodii. I když nepopírám, že to má momenty ze kterých jsem byl mrtvej smíchy, ale jako celek se to bohužel na geniální první část nechytá ani náhodou.65% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Oproti skvelej jednotke tomu niečo chýbalo. Vypustenie chemikálie je až príliš podobné, menej výrazné postavy aj keď chlapec je celkom fajn, vtípky už nie sú také zábavné, ale je ich tu dosť a všade, masky opäť skvelé. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná taškařice jako variace na Thriller...a v závěru se objeví i samotný Michael J. První polovinu si postavy povídají, stále něco řeší a ve vzduchu visí zlo. Od druhé poloviny všichni už jen převážně ječí. Dost mi vadil ten spratek Jesse, který byl až příliš přechytralý. Tajně jsem doufal, že by mohl na konci zařvat... Triky a masky úsměvné, ale zábavné. Na temné deštivé odpoledne u kávy (piva) jako stvořené. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Remake jednotky pre detské publikum. Nie je tu teda šokantná Linnea Quigley ani nikto jej podobný, naopak je tu zombie dieťa a dieťa hlavný hrdina. Taká obstojná amblinovka so zombiekmi. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Plno morbidních hlášek (Chlapec blondýně: "Ty mrtvoly žerou mozky, to je divné, že po tobě nejdou") a skvělý (nebo možná nejlepší) vzhled mrtvol. Jinak nic moc, vlastně jen ne moc dobré oprášení předchozího dílu. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Mluvící zombíci jsou zpět a v plné síle. Společně se Saviniho Nocí oživlých mrtvol nejsjetější vhska v mé sbírce, které ještě přidává na atmosférické dokonalosti voiceover od Fuky. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dvojka Návratu kráčí cestou svébytné komedie s gagy typu " Ááá, pomóc strašidló" .. já mám čtyři děti, čili tomuto humoru rozumím. ()

Reklama

Reklama