Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

sarfian 

všechny recenze uživatele

A zase miestami trapas, ale miestami celkom pohoda. Zombíci sú už troška lepšie stvárnení oproti prvému dielu. Príbeh je o niečo slabší a tích dvoch magorov z jednotky mohli celkom kludne vynechať. Mimochodom v jednotke sa stali zombíkmi a jeden z nich sa upálil a druhého zničil ten výbuch, tak načo ich srali do tohto filmu. Ale inak rovnaká dávka zábavy ako pri jednotke, VIDENÉ 1x ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dvojka "Návratu živé smrti" je spíš a hlavně komedie pro širší obecenstvo. Každopádně vtipných gagů a okamžiků je zde nepočítaně. Zombáků jsou sice mraky, ale masky nejsou nic moc. Gore se v podstatě nekoná, krev nestříká, vnitřnosti nevyhřezávají. Stejně tak napětí nulové. Prostě horrorová komedie s docela dobrým obsazením, zejména se mi líbila dvojice zaměstnanců márnice z jedničky. Bohužel některé nápady byly již zpracovány v prvním díle. Dobře se na to dívá, ale na první díl to nemá ... a ani vlastně nejde o plnohodnotný horror. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poprvé viděno na VHS z TV Nova a dneska už je to moje srdcovka, jako dítě jsem to miloval a pořád to tak je. Tenhle díl jsem viděl první než první díl, už to neni tak dobrý jako jednička, je to spíš víc komedie než horor, ale pořád je to klasika, masky zombies jsou tady víc propracovanější a soundtrack taky neni špatnej, jsem rád že se do filmu vrátili herci z prvního dílu - James Karen a Thom Mathews jsou dobrá dvojka, bez nich by tenhle díl nebyla taková prdel. Prostě moje srdcovka, tak dávám pět hvězdiček ;) ()

wray 

všechny recenze uživatele

Velmi velke sklamanie... Od B sa toho vela neda cakat, ale aj tieto "prepadaky" z 80tych rokov sa daju spravit tak ze je to zabavne, alebo proste iba trapne. Tento film patri skor do druhej kategorie. Co sa tyka deja nie je to oproti (vybornej) jednotke nic nove, tvorcovia proste zobrali to co uz bolo (toxicky plyn unikne do ovzdusia neba, dazd z neba ho dopravi na cintorin), cele je to v malom mestecku, 2 zive postavy sa nakazia...; a neprisli s nicim originalnym (jednotka mala par originalnych momentov). Teda co sa pribehu tyka - kludne sa to mohlo odohravat paralelne s jednotkou a povazoval by som to za "zabery ktore do jednotky nedali, lebo nestali za to". Je to vraj komedia, ale zasmial som sa mozno 2x (pri jednotke to bolo omnoho omnoho viac), nie len kvoli tomu ze chybaju spravne Beckove hlasky, ale najma kvoli velmi nepodarenym hercom. A myslim Velmi s velkym V. Trosku to zachranuje doktor ktory hral aj v prvej casti, ale inak - najlepsi vykon podava detska postava, vsetci ostatni su hrozni... Cosi pre sklanych fanusikov B horrorov ale inak neodporucujem. Mozno ani tu 1* si to nezasluzi... ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Telefonní rozhovor s armádním operátorem je slovo za slovem stejný jako v Návratu oživlých mrtvol (1985): „Vydržte na lince pane Wilsone, budete přesměrován.“ (HellFire)
  • Soundtrack na DVD je v podstatě kompletně odlišný od hudby použité ve verzi pro kina a VHS kazety. K tomu došlo, protože nastaly problémy s právy k originálnímu soundtracku. Nicméně na francouzské verzi DVD originální verzi slyšet můžete. (HellFire)

Reklama

Reklama