Reklama

Reklama

Víkend s Krauzovou

(divadelní záznam)
všechny plakáty
Komedie / Hudební
Česko, 2000, 105 min

Obsahy(1)

Premiéra divadelního představení hudební komedie Víkend s Krauzovou se konala 9. května 1995 v pronajatém sále divadla Komedie, protože Semafor byl v tou dobou bez budovy. Po úspěchu představení Každý má svého Leona napsal Jiří Suchý obdobné postavenou hru, ovšem nyní autorskou, nikoliv převzatou z Broadwaye. Šlo o komorní hru pro tři herce, prodejce pouzder (Jiří Suchý) jede na víkend se svou svéráznou zaměstnankyní Sylvií Krausovou, kterou hodlá vyhodit z práce. Ta se ho ovšem rozhodne svést, aby ji nevyhodil... Režie této hry se ujal Ladislav Smoljak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Aky 

všechny recenze uživatele

Bujné představení plné jiskřivého naznačovaného sexu a humoru, což by nemělo jít příliš dohromady, ale jde. Na inscenaci je znát pevná a zkušená ruka režiséra, který gejzíru vtípků hříček, jemných i razantních gagů a písniček dává řád, což se v jiných představeních tohoto divadla mnohdy tak úplně nedaří. Skvělý zážitek. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jedna ze slabších her Jiřího Suchého, byť dost zachraňuje režie Ladislava Smoljaka a pro Semafor typické kabaretní písně. Nemám nic proti humoru s narážkami na sex, ale nevím, proč se mám opakovaně řehnit slovním hříčkám na podstatné jméno pouzdro (prodejní artikl Suchého postavy). Podobné fóry jsme si vyměňovali na základce. ()

Reklama

Reklama