Reklama

Reklama

Gekidžóban Fairy Tail: Dragon Cry

  • Japonsko 劇場版 FAIRY TAIL -DRAGON CRY- (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Druhý film vytvořený k sérii Fairy Tail nás zavede do království Fiore, kde sídlí magický cech Fairy Tail, a do malého ostrovního království Stella.
Dračí pláč (Dragon Cry) byl nalezen před sto lety v podzemním labyrintu v království Fiore, kde odpočívají mrtví draci, které před 400 lety zabil Acnologia. Předmět, který do sebe v průběhu let nasál vztek a zoufalství zabitých draků, se stal magickou holí neuvěřitelné síly, schopnou naráz zničit celý kontinent. Proto byl uložen a střežen v chrámu vybudovaném nad labyrintem, aby se nedostal do špatných rukou. Dračí pláč však na rozkaz svého nového krále Anima ukradl bývalý ministr království Fiore, uživatel černé magie Zash Caine, který po neúspěšném pokusu o svržení krále získal azyl v království Stella a stal se tam nejvyšším státním úředníkem. Královská rodina Fiore vybrala pro znovuzískání Dračího pláče nejsilnější družinu cechu Fairy Tail, Tým Natsu. Jejich první pokus skončil porážkou a vězením, ale Natsuovi se podařilo uniknout a osvobodit ostatní. V útěku jim pomohla Sonya, služka krále Anima, přestože věřila, že chystaný rituál s Dračím pláčem zachrání království Stella před zkázou, a nechtěla, aby Natsu Dračí pláč získal. Skutečný účel rituálu plánovaného králem Animem je však úplně jiný. Své záměry s Dračím pláčem má také Zash Caine, který touží jeho mocí vymazat celé království Fiore. Podaří se členům Fairy Tail zachránit budoucnost obou království?
Příznivci seriálů uvidí mnoho svých oblíbených hrdinů nejen z cechu Fairy Tail a mohou se těšit na efektní magické souboje, zejména proti Zashi Cainovi, trojici elitních vojáků království Stella Třem hvězdám (Three Stars) a Animovi. V závěru filmu se objeví Natsu ve své E.N.D. formě a v potitulkových scénách Acnologia a Zeref. (bergenia)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sérii neznám, ale byl jsem docela zvědavý na to, jak bude vypadat fantasy v anime provedení. A musí se tomu nechat, že to není špatné. Líbí se mi, že je zde kontrast mezi dětinským a silně dospělým, funguje obojí, i když samozřejmě v tom dospělejším, trochu drsnějším se nezachází zbytečně daleko. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Na FT Dragon Cry som sa dlhodobo tešil a moje očakávania bohužiaľ naplnené neboli. Prirovnal by som to asi k zakončeniu mangy, ktoré je síce dobre, ale pre mňa ani zdaľeka dostačujúce. Naspäť k filmu, v podstate prvá polovica filmu bola komédia s množstvom fanservisu, ecchi tu bolo až nadmieru moc a tie obrovské prsia, ktoré dali Erze aj Lucy.. wtf ? Niektoré veci absolútne neboli ani náznakom vysvetlené (Carlina premena do ľudskej podoby, Lucyina premena na ducha, ktorého vyvolá). Posledná pol hodina tento film ako tak zachranuje, prichádza konečne akcia, zistujeme čo je to dragon cry, Animusove odhalenie, kto je vlastne Natsu a záverom potešil konečne záber na Acnologiu v ľudskej podobe a Zeref so svojím pobočníkmi, ktorí budú hlavní nepriatelia FT v Alvarez arcu. Celkovo dávam 4* len preto, že je to FT, inak by to boli priemerné 3*. ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době se Fairy tail vrací v podobě filmu. Co vám budu povídat je to Fairy tail jak ho všichni známe se vším všudy: vtípky, velké kozy a hlavně hodné akce. Příběh nebyl úplně zlý, zvrat poměrně zajímavý. Za mě spokojenost a už mě čeká jen poslední řada. Hodnocení: 80/100. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Film je pokračováním ukonečeného seriálu Fairy Tail (od r. 2014) a odehrává se v pokročilejší části mangy. (UncleMorty)

Reklama

Reklama