Reklama

Reklama

Mrtvý úhel

  • Belgie Dode Hoek (více)
Trailer

Obsahy(1)

Snímek se odehrává v současné vlámské Belgii. Jan Verbeek je nekompromisním policejním komisařem v antverpské protidrogové jednotce. Je známý jako pan Nulová tolerance – lidé i média ho milují. Země je v šoku, když těsně před volbami oznámí, že odchází od policie, aby se přidal k extrémně pravicové straně. Svůj poslední den v roli policajta stane v čele odvážné přepadovky drogové laboratoře v Charleroi, čímž rozpoutá sled nepředvídatelných a násilných událostí, které ho mohou stát volby a přivést ho do vězení. Tento akční thriller je plný zkorumpovaných policajtů, machinací a nečekaných zvratů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Belgičani si chtěli natočit nějakou tu temnější kriminálku, ale trošku se ztratili v námětu. Ten si totiž hraje na drsný model kriminálky francouzského ražení, ale v tomto případě postrádá jakoukoliv logiku. Po hodině si tak uvědomíte, že koukáte na sice dobře nasnímaný film, ale zato je Vám úplně jedno, co se v něm děje. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krajně nesympatický chlápek dělá nevypočitatelné a nepravděpodobné kroky a kiksy, a to všechno z důvodu, který se v závěru ukáže jako banální a stokrát ohraný. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Skvelo natočená drsná kriminálka, ale s postavami tak nesympatickými, že ja osobne sa nad tri hviezdičky ani zaboha nedostanem! ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Belgický thriller na špičkovej provni - najmä kamera, atmosféra a herecké výkony. Peter Van den Begin zahral šéfa vyšetrovateľov parádne. Záver síce autori príliš tlačili na pílu, ale to nemení nič na tom, že sa belgičanom podarilo natočiť thriller na úrovni. Inak, neviem či som vôbec niekedy už videl nejaký belgický film (azda iba pár kusov od bratov Dardennovcov). Takže dojem z ich (aktuálnej) kinematografie je dobrý. (Cinematik 2017) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hlavní anti-hrdina sice mění názory častěji než ponožky, čímž tenhle odlehčený noir thriller (vážně tu už chyběla jen silná femme fatale svůdnice) trochu ztrácí na kompatibilitě se sympaticky eskalujícím dějem, ale jinak dobrý. Asi mě to donutí, začít konečně dohánět temný kriminálky ze šedesátejch let. ()

Galerie (7)

Související novinky

26. Dny evropského filmu

26. Dny evropského filmu

04.04.2019

Dny evropského filmu již 26. rokem nabízí divákům to nejzajímavější ze současné evropské kinematografie. Letos zvou do kin na 45 filmů z různých koutů Evropy a výběrem filmů se snaží přiblížit… (více)

Reklama

Reklama