Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cody Banks je teenager, který trpí klasickými problémy svého věku, ale nejvíc ho trápí to, že neumí mluvit s dívkami, což je poněkud zvláštní, protože je tajným agentem CIA, takže by měl mít skvělé sebevědomí. Codyho vycvičila CIA na letním táboře a do teď byl pouze v záloze, ale CIA byla na jedné akci odhalena, takže musí sáhnout po agentech, které protivník neočekává. Codyho první misí bude spřátelit se s Natalií Connorsovou, která je dcerou doktora Connorse. Connors pracuje pro Brinkmana, pro kterého vyrábí nanoboty. CIA zatím neví, na co Brinkman nanoboty chce, a proto to musí Cody zjistit. Cody má největší šanci to odhalit, pokud se dostane na narozeninovou oslavu Natalie. O Codym si CIA myslí, že to s dívkami umí, ale opak je pravdou, což brzy vyjde najevo. Cody se ale přes svůj problém dostane a začne na Natalii nenápadně dělat dobrý dojem. Cody dokonce Natalii zachrání, když spadne ze žebříku ve škole. V ošetřovně se Cody konečně dočká pozvání na narozeniny, kam dorazí v krásném sportovním voze. Natalie jde okamžitě za Codym a vše je na dobré cestě, ale Cody se nyní musí soustředit na laboratoř doktora Connorse, která je jen pár pater pod narozeninovou oslavou. Cody se do laboratoře dostane a tam se mu podaří zjistit, že Brinkman má v plánu nanoboty využít na zničení raketové obrany USA. Connors s tím samozřejmě nesouhlasí, ale to Brinkmana nezajímá. Connors je unesen a Cody se musí po ukončení mise vypořádat se svými spolužáky, kteří si ho dobírají. Rvačkou se spolužáky na sebe Cody upoutá moc pozornosti a z mise je definitivně stažen. Cody má dokonce zákaz se s Natalií vídat... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

choze 

všechny recenze uživatele

Trestuhodně zabitý rodinný film vezoucí se na úspěchu "bond-kids" konceptu Rodriguezových SPY KIDS (vznikl ve stejném roce jako trojka). Nijak propracovaný scénář, široko daleko žádný nápad (zarazí to obzvlášť v klasické scéně vyzbrojování) nebo důvtipnější odkaz na bondovky, akce nic moc, jen tu a tam se nad něčím pousmějete. Plusem jsou sympatičtí přestavitelé hlavních rolí, teenagerovské hvězdičky Frankie Muniz a Hillary "Lizzie McGuire" Duff, mužské oko se s chutí popase po sexy Angie Harmon a potěšil i Arnold Wosloo jako padouchův poskok. Film vydělal dvojnásobek svého téměř 30 milionového rozpočtu a jako takový se dočkal jednoho volného pokračování, které ale bylo rádo, že se zaplatilo. Mimochodem Muniz dostal za první díl 2 miliony, za druhý pak pět. Zlaté dítě. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná taškařice o dětském agentovi, která se nevyhne srovnání se Spy Kids. Takže - Cody Banks je totální blbost - blbost, která by mě před pár lety (kolem 10. roku věku) naprosto uchvátila a nepřál bych si nic jiného, než zažít totéž. V momentálním věku je to pouze lehce příjemná (a těžce zbytečná) zábava, u které je třeba absolutně vypnout mozek. Nutno uznat, že je celkem dobře natočená a oproti Spy Kids i o dost méně fantasmagorická, což považuji za její největší přednost... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Fortune and Fame - The K.G.B. [3:26] ,2. My Way - Butch Walker [3:21] ,3. Uptown Girl - New World Idols [2:41] ,4. I Spy - Papa Dee [3:21] ,5. Seven Days in the Sun - Askil Holm [2:51] ,6. I'm a Player - The K.G.B. [4:02] ,7. Teaching Myself to Dream - Katy Rose [3:13] ,8. Sucka MC's - Grand Skeem [2:26] ,9. Ain't No Fakin' the Funk - The K.G.B. [3:33] ,10. What's Real - Janyelle [3:37] ,11. Super Bad Ghetto Spy - Infinite Mass [3:52] ,12. Life is Good - Junk [3:19] ,13. Chasing Cody/The CIA - John Powell [3:02] ,14. Cody the Spy/Girl School - John Powell [2:51], ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Taková ptákovinka pro mladé publikum. Něco jako mladý James Bond. Ano, tak by se to mohlo jevit. Nápad zajímavý, ale film nemá čím oslnit. Poznámka: Stejně na to všichni koukali jen kvůli Hilary Duff. Ale ani ta pomocnice nebyla k zahození. Pro mladé slečny a chlapce, skvělá akční jízda. Hvězdiček 4 ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Když zapomenete že vůbec vznikly nějaké bondovky , nebo nějaké TOPOVKY , jako například: Forest Gump , zelená míle , pán prstenů ... atd. Tak se vám tento film trochu zalíbí. Mě se to tak trochu zalíbilo i přesto. Už od pohledu je to taková ta průměrná až podprůměrná teen komedie , ale zase tak nesnesitelná se mi nezdála. Kdyby tam nebylo tolik dětinských scén ,a scénář nepsala necvičená opice tak by to bylo mnohem lepší. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Agenti z dodávky používají sluchátka Sennheiser. (mauro)

Reklama

Reklama