Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva u notáře zjišťuje, že po jejím zesnulém manželovi a bývalém majiteli studia zůstaly dluhy asi milion korun. Není zcela jasné, za co mohl utratit tolik peněz. Na první schůzi zaměstnanců pak Eva vytyčí priority studia: najít nového dvorního režiséra a sehnat dostatečný úvěr, který by pokryl dluh. Brzy se ale ukáže, že na tak malé studio jim banka půjčí nejvýš půl milionu, což jejich situaci neřeší. Zatímco Karel jede oslovit s nabídkou práce v dabingu bývalého filmového režiséra Jandu, pověstného cholerickými výlevy a agresivitou, Pavel vymyslí plán, jak potřebnou půjčku na studio získat. Rozhodne se přesvědčit bankovního úředníka Jeništu, že studia jsou ve skutečnosti dvě: studio A a studio B. Tato šílená akce, do které se zapojí známí Lady, kulisáci divadla, se téměř vydaří, ale kvůli drobnému detailu nakonec celý záměr končí v troskách. A neuspěje ani Karel s Jandou. Cholerický režisér bere nabídku na dabing jako provokaci a mrští po něm vidle. Nakonec ale svitne jistá naděje, když se z jednoho z kulisáků vyklube syn bankovního ředitele. Asi by pro něj nebyl problém domluvit u táty úvěr. Eva neponechá nic náhodě a okamžitě mu nabídne místo technika ve studiu. Studio tak v Davidovi získá pátého, nadějného člena týmu. (Česká televize)

(více)

Recenze (49)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Si už člověk nemůže prcnout s libovolným počtem lidí nebo co?" Naštěstí zde nejsou všichni tak upjatí jako Karel. Třeba Pavel se svým studiem B a zadkem pro štěstí mě dost bavil. A cholerický režisér Janda mi vrháním vidlí po autě naznačil, že tímto směrech bych se s Dabing Streetem rád vydal. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Včera jsem byl smutný. Totálně mně odrovnala zpráva, že zemřela Dolores O'Riordanová a tak jsem si pouštěl její písničky, vzpomínal a uvědomoval jsem si, že jsme si těch krásně klidných normálních devadesátých let tak nějak neuměli vážit... žádní teroristé, muslimové, uprchlíci, meetoo, třetí pohlaví, cenzůra a další šílenosti dnešní doby... Proto jsem celkem uvítal, že včera večer běžel v TV druhý díl tohoto seriálu od nějž jsem si sliboval zlepšení nálady. Jedničku jsem neviděl, ohlasy na ní od přátel nebyly nic moc a tak jsem byl zvědav... A rovnou říkám, že se žádný léčebný efekt od hromady humoru nedostavil. Zelenka s inteligentností humoru tak trochu zařadil o jeden rychlostnístupeň dolu asi aby tomu i rozuměla široká divácká obec a tak je děj skutečně jednoduchý. Tam kde chybí humor si leckdo leckdy vypomáhá vulgarismy, protože si myslí, že u slova ,,prcnout'' se všichni válí po zemi. No, není to tak. Fakt mi nevadí, když se ve filmu mluví sprostě, ale musí to mít nějaký koncept. A toho vulgárna bylo konkrétně v tomto dílu plno. Herci fajn, všichni do jednoho, ale nechápu proč Čermáka když jel za Krobotem ohákli jak blbečka atd... Krobot samozřejmě super, ale ruku na srdce, čekal někdo něco jiného než nevřelé přijetí a nevraživého Krobota? I ty vidle v kapotě jsem předpokládal - a byly tam! Takže po jednom dílu asi zatím brzo dělat soud, ale včera to byl sotva průměr. Rozhodně žádné překvapení typu Kosmo. Uvidíme co dál a koho Voříšková ještě ,,oprcá''. * * * ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem se bavil mnohem lépe, Krobotův nervák Janda mě fakt potěšil, myslím, že tyto role jsou pro Miroslava Krobota jako dělané. Kromě vrhu vidlemi, mě dokázal nejvíc nadchnout Pavel Václava Neužila, který se krásně vžil do role knížete Potěmkina. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou dílech je pro mě Dabing Street nadprůměrným počinem s několika již ikonickými scénami plných ryzího humoru. Zatím se však s chválou držím na uzdě, jelikož mi prozatím Dabing Street nepřijde tak výjimečným českým počinem. Stále mám zarytou v paměti bezvadnou komediální Lajnu s fantastickým Jiřím Langmajerem, originální Kosmo nebo šíleného Trpaslíka. Při srovnání s těmito komediálními kousky u mě Dabing Street tyto seriálové tituly kvalitativně nepřevyšuje, ale to se ještě v následujících dílech může klidně změnit. Více v mých prvních dojmech na webu Fandíme Seriálům ()

major.warren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalost, to je Petr Zelenka. Druhý díl překonal skvělý začátek. Jak to Neužil vymyslel s tím studiem B, to je nejvíc. Samozřejmě dávám pět hvězd také díky Mírovi Krobotovi. Po Pepíkovi Hnátkovi je režisér Janda snad jeho nejlepší rolí. A jak po Čermákovi hodí ty vidle. No super:-). Opět skvělé herecké výkony i scénář. A odlitek zadku Františka Filipovského:-). No co dodat. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dílo hodné architekta a dění okolo něj byly vtipné, nakonec se i sestřina záliba hodila. Ale celý díl mi vyzněl tak trochu do prázdna, pro pousmání, Krobot mě spíše zklamal. Humor byl trochu rozplizlý, abych se více bavil, potřeboval bych jej zhutnit. Pomalu jsem se přiblížil Čtvrté hvězdě". ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé půli je přece jen vidět divadelní původ seriálu. Scénka se zaměstnancem banky by skvěle fungovala na jevišti, protože tam je všechno jenom jako a realita je vždy někde jinde. Ve skutečném světě už grotesková hloupost bankovního poradce nefunguje tak dobře, protože na rozdíl od divadla, kde by jeho postava sloužila jen jako přihrávač vtípků a hlášek ve frašce, realita vyžaduje alespoň trochu reálné postavy. Na divadle by prostě odlitek zadku fungoval dokonale, v reálném prostředí už trochu působí jako pěst na oko. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se to rozjelo. Šílený Krobot mi moc chyběl a byl výtečný. Myšlenka se studiem B taky super, provedení skvělé, pointa OK. Živelná Voříšková rozhodně lepší než zamlklá v kriminálkách typu Detektivové od Nejsvětější trojice. S druhým dílem velká spokojenost, už se těším na další díl. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele

Krobota mám sice ráda, ale jeho variace na režiséra Krejčíka byla spíš než vtipná dost trapná. Zlatej Barťák v prvním dílu. ()

Reklama

Reklama