Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva u notáře zjišťuje, že po jejím zesnulém manželovi a bývalém majiteli studia zůstaly dluhy asi milion korun. Není zcela jasné, za co mohl utratit tolik peněz. Na první schůzi zaměstnanců pak Eva vytyčí priority studia: najít nového dvorního režiséra a sehnat dostatečný úvěr, který by pokryl dluh. Brzy se ale ukáže, že na tak malé studio jim banka půjčí nejvýš půl milionu, což jejich situaci neřeší. Zatímco Karel jede oslovit s nabídkou práce v dabingu bývalého filmového režiséra Jandu, pověstného cholerickými výlevy a agresivitou, Pavel vymyslí plán, jak potřebnou půjčku na studio získat. Rozhodne se přesvědčit bankovního úředníka Jeništu, že studia jsou ve skutečnosti dvě: studio A a studio B. Tato šílená akce, do které se zapojí známí Lady, kulisáci divadla, se téměř vydaří, ale kvůli drobnému detailu nakonec celý záměr končí v troskách. A neuspěje ani Karel s Jandou. Cholerický režisér bere nabídku na dabing jako provokaci a mrští po něm vidle. Nakonec ale svitne jistá naděje, když se z jednoho z kulisáků vyklube syn bankovního ředitele. Asi by pro něj nebyl problém domluvit u táty úvěr. Eva neponechá nic náhodě a okamžitě mu nabídne místo technika ve studiu. Studio tak v Davidovi získá pátého, nadějného člena týmu. (Česká televize)

(více)

Recenze (49)

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dneska to máme za ten zadek FrFilipovského za čtyři hvězdy, za čtyři hvězdy !!!! Bez megafónu Zelenko !!!! za čtyři !!!! .... jseš hluchej ? :-)))) Pššt za to studio B teda ještě půl hvězdy navíc = 4,5... No aspoň z toho minulého Bartošky projevu jsem se trochu mohl zklidnit. Bylo by to o zdraví. Uvidíme dále. Ale bomba !!!!! Bez megafónu !!! ... Při repríze 2021 zvýšeno u tohoto dílu na 5* protože stále baví a několikrát za sebou - bomba! ()

major.warren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalost, to je Petr Zelenka. Druhý díl překonal skvělý začátek. Jak to Neužil vymyslel s tím studiem B, to je nejvíc. Samozřejmě dávám pět hvězd také díky Mírovi Krobotovi. Po Pepíkovi Hnátkovi je režisér Janda snad jeho nejlepší rolí. A jak po Čermákovi hodí ty vidle. No super:-). Opět skvělé herecké výkony i scénář. A odlitek zadku Františka Filipovského:-). No co dodat. ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou dílech je pro mě Dabing Street nadprůměrným počinem s několika již ikonickými scénami plných ryzího humoru. Zatím se však s chválou držím na uzdě, jelikož mi prozatím Dabing Street nepřijde tak výjimečným českým počinem. Stále mám zarytou v paměti bezvadnou komediální Lajnu s fantastickým Jiřím Langmajerem, originální Kosmo nebo šíleného Trpaslíka. Při srovnání s těmito komediálními kousky u mě Dabing Street tyto seriálové tituly kvalitativně nepřevyšuje, ale to se ještě v následujících dílech může klidně změnit. Více v mých prvních dojmech na webu Fandíme Seriálům ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"půjčil asi 1 milion korun --- a to mi říkáte jen tak? --- jak jen tak? --- no tady na chodbě" :))) "Co kdybychom ručili Studiem B ...?" Krobot to ani nehrál, ale vysloveně si to užíval :)))) "Ty si mě přišel nabídnout dabing...? --- Šup vidle... --- to budu muset zakytovat a zabrousit..." :)))) "co jste vlastně potřebovali? --- milion korun --- tak já se zeptám táty :)) --- a váš otec je Petr Kelner...? --- ne ředitel banky" :)))))) ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé půli je přece jen vidět divadelní původ seriálu. Scénka se zaměstnancem banky by skvěle fungovala na jevišti, protože tam je všechno jenom jako a realita je vždy někde jinde. Ve skutečném světě už grotesková hloupost bankovního poradce nefunguje tak dobře, protože na rozdíl od divadla, kde by jeho postava sloužila jen jako přihrávač vtípků a hlášek ve frašce, realita vyžaduje alespoň trochu reálné postavy. Na divadle by prostě odlitek zadku fungoval dokonale, v reálném prostředí už trochu působí jako pěst na oko. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečných titulcích zazní skladba „Video Killed The Radio Star“ od The Buggles. (danielsaf2)

Reklama

Reklama