Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva se přihlásí do elitního podnikatelského kurzu, který vede mediální guru Michal Kros. Hned první lekce zdůrazňuje absolutní nutnost PR, tedy „dát o sobě vědět“. Eva tedy osloví svoji kamarádku Ivetu, která má dostat jejich studio na stránky novin. Iveta radí postavit mediální kampaň na skandálech, což Eva odmítá, navíc ve studiu žádné skandály nemají. Nově přijatý technik David si po nocích do studia vodí mladé holky, kterým slibuje, že z nich udělá pěvecké hvězdy. To mu Eva odmítá tolerovat, zvlášť v situaci, kdy očekává, že do jejich studia začnou chodit novináři a celebrity. Pavel však vytuší příležitost, jak získat pro dabing nabízeného seriálu nové neotřelé hlasy. Chopí se iniciativy a začne obvolávat slečny z „Davidova seznamu“. Nešťastnou náhodou si Iveta přijede vyfotit studio právě ve chvíli, kdy je budova doslova v obležení těchto děvčat. Venku před vchodem pak pár z nich vyzpovídá a to, co se dozví, ji zaujme: děvčata měla poměr s jedním z techniků, ve studiu se zřejmě odehrávaly orgie. Pár dívek jí také zapózuje nahoře bez přímo pod neonem studia. O týden později přináší Eva odborný časopis, ve kterém vyšel miniaturní inzerát studia ZERO. Na víc prostě neměla peníze. Ve stejnou chvíli Karel přináší bulvární deník, který koupil na pumpě, kde jsou na několika stránkách vyfoceny polonahé adeptky dabingové kariéry z konkurzu před jejich studiem a palcové titulky dehonestující jejich pracoviště. Eva se zhroutí. Navíc se zjistí, že Iveta se stará o propagaci i jiného studia, a právě to dostalo přiklepnutý seriál, který mělo původně dělat ZERO. Ale bulvární článek nakonec přece jen splnil svůj účel. Díky němu přijíždí do studia režisér Janda, který sice dabing nenávidí, ale pochopil, že tito lidé potřebují pomoct. Nabízí nezištně svoje služby. (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

Aineias odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto dílu, můžu s klidem konstatovat, že už dost. Jako komediální seriál mě to totálně zklamalo. Dával jsem tomu šanci, říkal jsem si, to se rozjede. Ale tohle vážně už dál nešlo. Jestli jako vtipnou scénku považuje někdo to, že se holka svleče ve studiu, kdy jde o konkurz na dabing, tak to musí být z Troškovejch filmů v sedmém nebi. A kolikrát už jsme viděli v jiných filmech scénku s močí. Větší vtip nabízejí nové pohádky (Anděl páně, Nejlepší přítel, …). Tento seriál je poměrně zbytečné dílo a velké zklamání. Proč někdo nenatočí seriál s tématem politické satiry, vždyť těch témat je dnes v politice nepřeberné množství, něco ve stylu druhého dílu Kosmo (Česká škola). ()

MiaMahoney

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třeskutě vtipné, protože tam pár holek ukázalo kozy!!! Zbytek jsem raději, v rámci zachování duševního zdraví, zaspala a po dalším díle, který má aspoň slibný název a který jsem kvůli tomu ochotna ještě zhlédnout, končím s tímto seriálem. Podle Mirky Spáčilové "nejde o levný sitcom", ale o "vzácnou oázu chytrého smíchu", takže se tu vy všichni erudovaní kritici, vedeni svojí rytířkou, uhvězdičkujte ostopéro. Já se tu znovu objevím, až bude odemčeno celkové hovnocení, abych té kokotině trochu srazila rejtynk. ()

Reklama

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele to dejvický divadlo má jako jakou vlnu? Kmitočet? Megahertz (megaherci), víme? No mě je to vlastně stejně jakože jedno. Já jen tak, že mě to zajímá. Ale já jsem prostě nějak automaticky naladěný na vlnu prostě stejnou. Už od dob kmitočtů pana Teremina. Vvííííjůůůůjjjuujvíííjůůůů :-)) .... A bude tam dabovat Jágr? No já na hokej vůbec teda nejsem, ale mediálně by to asi pomohlo :-)) Za mne, dejtě mě vědět, až tam bude Trojan? Zatím tam dost hustě chybí. A to jsem si vzal lupu. A nic. Jenom šprcky na mixáku :-)))) Deeejjvíííceee !!!! Holek tam bylo ještě taky furt málo :-)) Dokonalé - doporučuji si zastavit obraz nad novinami s bulvárními články, které si pak můžete přečíst vedle fotek dívek pokud se vám to povede zastavit čitatelné - ano i takový detail vyvedený v dokonalosti. A zatím u mne vede stále první díl s Bartoškovo geniálním "smutečním" projevem. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda to je prsou na seriál České televize <3 "sundej si tričko a bude se ti zpívat lépe..." :)) "já vím jak by se to vylepšilo, sundej si kalhoty..." :))) (ale musím říct měla fakt pěkné prsa...!!) "a kam tady chodíš na záchod, když tady celé dny vysedáváš...??" :))) "mám si sundat to tričko..." :)) huráááá Krobot přišel do studia ;) ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Jde to hodně nahoru, první díl nic moc, ve druhém jsme se válel smíchy zejména vidlím v Čermákově pažoutovi a jeho stoickému sdělení, že to bude muset zakytovat a přebrousit, co bylo neotřelé vyvrcholení scény s cholerickým režisérem a třetí díl už byl zábavný od začátku do konce. A Bereniku Kohoutovou chválím, jenom doufám, že ona a jí podobné za třicet let nezmagoří a nebudou se na MeeToo svěřovat, jakej byl tehdá Zelenka sadistickej prasák a co je nutil dělat.....na druhou stranu tyhle naše dívčiny mají většinou IQ stejné jako dvě až tři jejich emerické kolegyně dohromady, takže se to snad konat nebude. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích zazní skladba „Breakfast“ od K's Choice. (danielsaf2)

Reklama

Reklama