Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva se přihlásí do elitního podnikatelského kurzu, který vede mediální guru Michal Kros. Hned první lekce zdůrazňuje absolutní nutnost PR, tedy „dát o sobě vědět“. Eva tedy osloví svoji kamarádku Ivetu, která má dostat jejich studio na stránky novin. Iveta radí postavit mediální kampaň na skandálech, což Eva odmítá, navíc ve studiu žádné skandály nemají. Nově přijatý technik David si po nocích do studia vodí mladé holky, kterým slibuje, že z nich udělá pěvecké hvězdy. To mu Eva odmítá tolerovat, zvlášť v situaci, kdy očekává, že do jejich studia začnou chodit novináři a celebrity. Pavel však vytuší příležitost, jak získat pro dabing nabízeného seriálu nové neotřelé hlasy. Chopí se iniciativy a začne obvolávat slečny z „Davidova seznamu“. Nešťastnou náhodou si Iveta přijede vyfotit studio právě ve chvíli, kdy je budova doslova v obležení těchto děvčat. Venku před vchodem pak pár z nich vyzpovídá a to, co se dozví, ji zaujme: děvčata měla poměr s jedním z techniků, ve studiu se zřejmě odehrávaly orgie. Pár dívek jí také zapózuje nahoře bez přímo pod neonem studia. O týden později přináší Eva odborný časopis, ve kterém vyšel miniaturní inzerát studia ZERO. Na víc prostě neměla peníze. Ve stejnou chvíli Karel přináší bulvární deník, který koupil na pumpě, kde jsou na několika stránkách vyfoceny polonahé adeptky dabingové kariéry z konkurzu před jejich studiem a palcové titulky dehonestující jejich pracoviště. Eva se zhroutí. Navíc se zjistí, že Iveta se stará o propagaci i jiného studia, a právě to dostalo přiklepnutý seriál, který mělo původně dělat ZERO. Ale bulvární článek nakonec přece jen splnil svůj účel. Díky němu přijíždí do studia režisér Janda, který sice dabing nenávidí, ale pochopil, že tito lidé potřebují pomoct. Nabízí nezištně svoje služby. (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážný díl, ve které holky vystavují své přednosti a především Berenika Kohoutková se toho nebojí. A nutno uznat, že pohled je to hezký :-). Příběh jinak moc vtipný není, to ale vůbec nevadí, protože je to celé velmi pohodové, líbivé a příjemné. Hrdinům musí divák fandit, jsou nepřehlédnutelní a krásně snaživí. V malinké roličce se tu na konkurzu dívek schovala i Marika Šoposká, tu však autoři nechali oblečenou. Už se těším na další díl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizodě jsem sice udělil tři hvězdičky, ale bylo to na hraně. Lekce Michala Krose mě docela navnadila na další dění, z Martina Myšičky mívám většinou radost, ale děj, který následoval mě celkem zklamal. S kvalitním humorem se velice šetřilo a přehlídka polonahých děvčat mi ho nenahradila, přestože se mi na ně vůbec nedívalo špatně. 3*- ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrovna jsem si tento díl pouštěl ve vlaku a smíchy se nemohl udržet. Super, předchozí díly položili na lopatky. Vtipné hlášky neustaly po celý díl. A vůbec nešlo (jen) o kozy. Jen ta PETka byla zbytečná. Bavil jsem se náramně. Dost se divím, když teď čtu, že ostatní tolik ne... 90% ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ňadra Bereniky Kohoutové (a spol.) jsou pádnou odpovědí na americké MeToo. Dokud budou Bereniky, feministkám v ČR pšenka nepokvete. My muži jsme prostě takto primitivní, a nic se tím nedá dělat. ()

Sharlay

všechny recenze uživatele

Dost velké zklamání. Od Petra Zelenky jsem vždycky (oprávněně) čekal víc než odhalený kozy a pití chcánek. ()

MiaMahoney

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třeskutě vtipné, protože tam pár holek ukázalo kozy!!! Zbytek jsem raději, v rámci zachování duševního zdraví, zaspala a po dalším díle, který má aspoň slibný název a který jsem kvůli tomu ochotna ještě zhlédnout, končím s tímto seriálem. Podle Mirky Spáčilové "nejde o levný sitcom", ale o "vzácnou oázu chytrého smíchu", takže se tu vy všichni erudovaní kritici, vedeni svojí rytířkou, uhvězdičkujte ostopéro. Já se tu znovu objevím, až bude odemčeno celkové hovnocení, abych té kokotině trochu srazila rejtynk. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Slabší díl po humorné stránce, ale stejně se zde našlo pár okamžiků, co mě rozesmály. Především ale šlape děj epizody, u nějž oceňuju že nestávkuje a svižně se posouvá vpřed. Trochu těsně, ale furt to je na 4 hvězdy. ()

Reklama

Reklama