Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva se pokouší využít ženský šarm a dohodnout se s Alešem Brázdou na mimosoudním vyrovnání za Preissovu zlomenou ruku. Brázda ale zůstává neoblomný, ostatně v dobách, kdy ještě jeho postava připomínala člověka, býval sám herec. Teď váží 160 kg a je rád, že projde dveřmi. Když mu ale Eva nabídne, že by si u nich mohl zadabovat, okamžitě roztaje a slíbí vše vyřešit smírem. To vše se odehrává ve chvíli, kdy studio ZERO postoupí do tendru na dabing nové disneyovky pro česká kina. Očekává se příjezd polské supervizorky Kingy, která se má rozhodnout, které z oslovených studií prestižní zakázku získá. Eva upozorní všechny ve studiu na záludnosti polského jazyka, ve kterém „šukat“ znamená „hledat“, ovšem „šukat“ se řekne „pepřit“, a jak se řekne „pepřit“, to nikdo neví. Jisté však je jedno: Kinga miluje Ivana Trojana z filmu Samotáři, který je v Polsku kult. Zatímco Eva jede vyzvednout Kingu na letiště, do studia přijede dabovat Aleš Brázda. Než se ale vůbec s dialogovkou dostane k mikrofonu, zasekne se, a to doslova, svým břichem ve dveřích. To rozhodně nevrhá na studio dobré světlo a všichni se před Kingou cítí trapně. Situaci zachrání Eva, která slíbí, že Trojan nadabuje postavu modrého žraločka. Kinga se tetelí blahem a zdá se, že je ruka v rukávě. Jenže Trojan – jak tomu tenkrát bylo – nedabuje. Pavel s Davidem zosnují důmyslný plán, jak vyřešit patálii s Trojanem: rozhodnou se sestříhat žraločkovy věty pomocí původních Trojanových replik z filmu Samotáři. Chybí jim ale čtyři slova. Pavel má geniální nápad, jak je od Trojana získat a Kingu tak přesvědčit, aby dabing podmořských postaviček svěřila právě jim… (Česká televize)

(více)

Recenze (39)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S Dabing street je to jak na houpačce, jednou dobrý, jednou špatný. Teď dobrý, Terzka vládne, Norberta stačí dát mezi dveře, trochu polštiny a vše proložit Trojanem a humor je na světě. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ještě mi tam dej to hekání." Šukalo se, pepřilo se, všude samé tutaj, proszę či bardzo a mě ta polská část prostě nebavila. Ovšem Faltusova exhibice, Karlova angličtina, Trojanův žraloček a Lada79, tak to je jiná zábava. Přesto trvám na návratu režiséra Jandy, protože mi tento samorost dost chybí. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tomhle a na milém díle (ženské zbraně), je nádherně vidět, co je na Dabing Street špatné a co dobré - co funguje, je vpodstatě cokoliv, co se odehrává ve studiu (a hádám, odkazuje na divadelní hru?) a co je nudné, nevtipné, ba přímo otravné, je cokoliv, co se odehrává kdekoliv jinde (tady třeba koncert, Karel a Polka). Zatím je to prostě slabší, než Čtvrtá hvězda. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu jsem nebyl nijak oslněn. Nejvíc jsem se asi pobavil u získávání hlasového vzorku Ivana Trojana, to byla povedená záležitost. Vůbec mě ale nepotěšila dějová linie s Norbertem Lichým, kterého jinak vždycky rád vidím. Tady mi vadilo už to, jak blbě bylo provedeno jeho vycpání a nebavila mě ani celá zápletka, ani její finální řešení. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dabing Street je na můj vkus dosti nevyrovnaný. Pár úsměvných kousků tu bylo, ale to mi přišlo zatraceně málo. Šukání, fajn. Trojan dabuje, fajn. Zásek, zbytečně dlouhý bez vtipu. Lada79, o ničem. "Dvojník" a imitátor, bez fantazie. Lepší než minule, ale žádný velký div. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již od dob Boženy Němcové víme, že když babička šukala od rána po světnici, tak sama. Založit humor na tomto polském slově mi přišlo laciné. Vtip přišel s Ivanem Trojanem, nicméně zamrzl na opakování neobvyklých slov. Vím, že se nebavím, ale skvělé Případy 1. oddělení končí už v devět... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohodový díl. Žádná sprostá slova, v obsazení překvapí cameo účastí Cibulková, Trojan, Michailidis a také dnes už docela zapomenutý Václav Faltus. Tohle je ten typ dílu, který očekávám. Sedím, usmívám se a užívám si. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slabším pátém díle tu máme zase veseleji. Jen je škoda, že nám kluci od filmu nedali větší porci Trojana... Nicméně těžkotonážní Norbert a rozvrkočená Vilma nám dávají zapomenout na horší okamžiky. P.S. Lada79!!! ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný zázrak to není, ale to něco málo s jistotou pobaví. Stačí napresovat mezi futra Norberta Lichého na dvacet minut z třiceti celého dílu a já si řeknu, že mne ten díl pobavil. PS: Asi nejmenší role Ivana Trojana za posledních x desítek let taky plus. ()

Reklama

Reklama