Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva stále pospává s Pavlem, ačkoliv chce vztah s ním již dlouho ukončit. Navíc si půjčuje peníze od Karla a vzbuzuje naděje i v něm. Motá se v bludném kruhu, ze kterého jí má pomoct seznamovací inzerát, který za pomoci Lenky nahraje a umístí do tisku i do nového perspektivního média zvaného internet. Paralelně se Pavel rozhodne, že od smrti Evina manžela uplynula již dost dlouhá doba a jejich vztah je nutno prohlásit za oficiální a „začít na něm pracovat“. Když tento svůj plán v ZERU vyhlásí, narazí na Evin odpor. Pohádají se, ale Pavel neztrácí naději. Po konzultaci s odborníkem na ženy – Davidem – se rozhodne Evu překvapit a v nestřežené chvíli se k ní nastěhovat. To má být pádným důkazem jeho lásky a začátkem jejich fungujícího vztahu. Otázka je, jak to udělat, když je Eva stále doma. David má řešení. Během dabování nahraje s jednou ze svých přítelkyň část telefonického rozhovoru o tom, že studio získalo cenu Františka Filipovského a že Eva má přijet do Přelouče na nácvik závěrečného ceremoniálu. Když později tyto věty pustí Evě do telefonu, Eva zprávě okamžitě uvěří a propadne nadšení. Dokonce volá zpět do studia, aby se podělila se všemi o tuto fantastickou zprávu. Druhý den vyrazí Eva do Přelouče a Pavel najme stěhovací vůz… (Česká televize)

(více)

Recenze (35)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Přísahej na levý varle. Na svý." Dost mě pobavilo, jak se dabuje pozvánka na vyhlašování cen s promítanými obrázky z porna. Taky se mi líbil rozhovor Evy s Pavlem přes Karla, ale jinak to pro mne byla zatím nejslabší epizoda a jen doufám, že nebude hůř. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se většina komediálních scén nesla v duchu (a hlavně kvalitě) telefonátu Melíškové o obdržení ceny, a ty vážnější, emocionálnější zase po vzoru Neužilova závěrečného "dabingu", byl by celý seriál kvalitativně minimálně o třídu výš... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě přísahy na levé varle a Pavlova spontánního pouličního dabingu, jsem se neměl nad čím bavit. Příběh se prakticky nehnul z místa, scény Eva/ Lenka mi připadají jedna jako druhá a jediným dalším pozitivem byl konec Kapitána Filcky (alespoň doufám). ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komediální seriál se tentokrát hraje na "rodinné" drama. A komedie, humor i ty filcky jsou pryč. Bude-li seriál v tomto stylu pokračovat, budu sledování považovat za ztrátu času. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případy 1. oddělení, které vysílá televize před tímto seriálem, jsou vtipnější. Klára Melíšková je skvělá, Berenika Kohoutová zůstala tentokrát oblečená, námět byl originální. Ale víc nic. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi vtipné. Kapitán Filcka je mrtev, je na čase začít žít své životy. A právě tady vyplave pravda o vztahu Pavla s Evou. K totální spokojenosti chyběla snad už jen ňadra Bereniky Kohoutové.:-) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to tentokrát nebyla až taková řachanda, ale taky se o to nepokoušeli a to je pozitivní. Tenhle díl totiž opatřili něčím hodnotnějším- emocemi. S těmi jsme se v Dabing Street zatím neměli možnost setkat. Zdá se mi, že tady přituhuje a líbilo by se mi, kdyby se to dál ubíralo tímto směrem. Jinak nápad s profesionální deformací v podobě dabingu běžného pouličního výjevu very funny. ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Méně prvoplánového vtipkování, pomalejší tempo větší důraz na postavy. Proč až na konci seriálu? Proč v seriálu není více scén jako je ta závěrečná "dabingová"? Závan Zelenkovy geniality a prozatím vrchol série. ()

Reklama

Reklama