Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vztah mezi Pavlem a Evou je na bodě mrazu. Eva ho vyhodila ze svého bytu, a protože Pavel svůj vlastní byt pronajímá, bydlí přechodně ve studiu, v kumbálu za kuchyňkou. Eva od něj požaduje nájem. Situace je napjatá i proto, že ve svém seznamovacím inzerátu uvedla Eva omylem telefon do studia a všichni se tak dozvěděli o jejích záměrech seznámit se touto cestou s „někým perspektivním“. Eva najde řešení pro tuto patovou situaci. Přemluví vedoucího podnikatelských kursů Michala Krose, aby jejich studio navštívil a provedl zde tak zvaný monitoring: analyzoval provoz studia, jednotlivé zaměstnance, pomohl snížit náklady. Nikdo z toho není příliš nadšený. Tím spíš, že dabované pořady mají čím dál horší úroveň. Ten poslední je například dvěstědílným sestřihem toho, jak je nejrůznějším lidem špatně z alkoholu či jídla. Michalovi Krosovi se ale studio ZERO zalíbí. Dokonce v něm zůstane až do pozdních nočních hodin. Eva nabízí víno, on odmítá s tím, že má s alkoholem problém. Radí jí se studia zbavit. Ale Eva naznačí, že má plány jak se studiem, tak s Michalem samotným, a nalije oběma panáka. Druhý den Eva zaplatí zaměstnancům dlužné částky. Všichni se diví, odkud má najednou peníze. Ukáže se, že peníze jí půjčil Kros, a dokonce vyplatil hypotéku. Ovšem za cenu, že na něj Eva studio přepsala – samozřejmě přechodně. Všichni strnou. Eva ovšem tento riskantní krok vysvětluje tím, že má vše pojištěné vztahově. Pavlovi dojde, co to znamená, a následuje hádka, která má intenzitu hurikánu. Věty, které při ní padnou, jsou ale nějak povědomé… (Česká televize)

(více)

Recenze (37)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sedmička ve dvou není žádný pití. Alkoholik uznává pouze tvrdý alkohol." Michalův odborný monitoring mě celkem bavil, ale dabování dvouset epizod anglického pořadu o prdění mě kupodivu nezaujalo. Taky mě udivila naivita zaměstnanců, když jim nedošlo, za co paní podnikatelka utrácí majlant. Prostě mi připadá, že dostávám stále méně zábavy. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který se pohybuje na tenkém ledě dramatu/komedie, je to tragikomický příběh jedné nesourodé skupinky lidí, kteří se ať už kvůli jakémukoli motivu snaží zachránit své upozaděné dabingové studio... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna slabá epizoda stíhá druhou. Proč jsem si jen myslel, že to bude bez Kapitána Filcky lepší? Proč by se měla dabovat defekace a zvracení? Doufal jsem, že s příchodem Michala Krose přibude humoru, ale nestalo se tak. Skoro jsem se nebavil, takže si říkám, jestli dvě hvězdičky nejsou příliš dobrým výsledkem. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No...docela to ušlo... Ale ten konec? Měl jsem asi řvát smíchy, že je to má tak vtipnou pointu, ...ale neřval. Spíš mi to přišlo až trapný a závěrem zabitý :( ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři hvězdy, neboť nemám jasno, zda je to geniální, či naprostá pitomost. Občas se bavím, více ale kroutím hlavou. Začátek a konec ale lepší dojmy z děje "uprostřed" zabil. Opakuji se, ale tento humor mi nesedí. Zlatý Cimrman. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mně tak trochu rozporuplný díl. Na jedné straně trapný fekální dabing, k tomu hodně vulgární poslední scéna (i když převzatá z jiného filmu), na druhé straně se výrazně odkryly charakterové vlastnosti a konečně vyplavalo na povrch, jak je Eva hloupá, naivní a nezodpovědná. Mně to místy bavilo, místo i pohoršilo. Prostě něco mezi. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak fakt je to nakonec hlavně o Pavlovi a o Evě. Studio Zero už je tady jen místem, kde se odehrává jejich bouřlivý milenecký drama. Vyústění může být bezpočet, jsem zvědavej, pro kterou z těch mnoha možností se Petr Zelenka rozhodl. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslel jsem, že větší angažmá mého jinak oblíbeného Myšičky dodá seriálu šťávu, zrovna tady bych jej ale nejradši zase hned vyštípal. Každopádně highlightem celé epizody jsou Pavlovy ztracené nervy To jsem čuměl s otevřenou pusou. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dabing Street se bohužel propadá spíše do vztahové roviny, nemá žádný výraznější tah na bránu a mírné pobavení se střídá s rozpačitostí. Seriál tak teď drží nad vodou především Zelenkova režie a dobré herecké výkony. ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu úvodní fekální okénko, jedná se o jeden z těch lepších dílů, okořeněným pobořením čtvrté stěny v závěrečném dialogu (samozřejmě následně po česku hezky polopaticky zabitým). ()

Danqo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutočne zaujímavý seriál. Chvíľami sa pýtam, a podľa komentárov nielen ja, prečo ten seriál vlastne pozeráme, veď je to nuda a ešte k tomu dosť trápna, ale potom prídu jedna-dve scény, ktoré mi otvoria ústa, a potom zase nič. Som zvedavý, ako sa to vyvinie ďalej. ()

Reklama

Reklama