Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evě docházejí její „pozitiva“ a Lenka další pilulky nemá. Nemá je už ani pro sebe, indické padělky jí zabavili na celnici. A přitom právě dnes musí všechno klapnout, Eva má jít s Michalem Krosem za ředitelem soukromé televize ucházet se o seriálové dabingové zakázky. Michal na ni sice ve studiu čeká, ale je namol opilý. Do studia přijíždí jeho partnerka Jana, která okamžitě rozpozná, v jaké fázi opilosti se Michal nachází – ne příliš daleko od deliria tremens. Ukáže se, že Michal je kvartální alkoholik a naprosto nezodpovědný člověk. Pyšně ohlásí napůl nesrozumitelným jazykem, že studio ZERO stihl prodat developerovi a vydělat na tom obrovské peníze. Pak upadne do kómatu. Eva pochopí, že je konec. Když o něco později přijede do studia Karel, najde ji v podnapilém stavu jako lítostivou trosku. Eva prosí, aby ji vzal někam pryč. V povrchovém lomu se pak v Karlově autě odehraje něco zmateného, co by teoreticky mohlo připomínat sex. Karel jako milenec naprosto selhal. Sex mu nic neříká. Ani se ženami, ani s muži. Eva se ptá, proč tedy Karel celou dobu tak nezištně ZERO podporoval, půjčoval jí peníze, oddaně pracoval pro společnou věc. Karel jí řekne rodinné tajemství: Jiří Arch dával jeho otci – disidentovi – načerno práci v dobách, kdy marně sháněl slušně placené zaměstnání. Držel nad vodou celou jejich rodinu a vlastně celý český disent. Dialogové listiny k dabovaným pořadům ve skutečnosti překládali disidenti, mezi nimi i slavná jména. Nakonec měl Karlův otec tolik peněz, že si koupil VHS přehrávač a začal sbírat filmy… porno. Když se teď Karel dozví, že studio je prodané, rozhodne se vzít spravedlnost do vlastních rukou a vyrazí za Krosem. (Česká televize)

(více)

Recenze (37)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouhé roky jsem potřeboval na to, abych přišel na chuť Kláře Melíškové a kupříkladu Čtvrtou hvězdou si mě celkem získala. Bohužel zrovna postava Evy Archové prošla v průběhu Dabing Streetu tak otravným vývojem, že mi několikrát rostly facky na rukou. Všechno zachraňují charaktery Hynka Čermáka a Václava Neužila. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenáctou epizodu jsem ohodnotil jednou hvězdičkou, protože jsem nepřišel na to, jak bych dokázal odůvodnit vyšší počet. Na seriál jsem se začal dívat, protože jsem věřil, že se budu skvěle bavit, ale teď jsem se dostal do fáze, kdy se nebavím, naopak jsem pěkně naštvaný. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál je ve stádiu, kdy humor již není zábavný ale zavání trapností. Já to tak alespoň vidím. Místo zábavy je tento díl spíš depka. A tohle drama mne nebaví. Ach, jo. ()

major.warren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Změna z komedie k opravdovému dramatu a možná i masakru. Za vynikajícího opilého Martina Myšičku a jeho opileckou scénu ve studiu, kdy močil na sklo, všechno kolem shazoval na zem a hádal se s nebohým Václavem Neužilem, musím dát pět hvězd. To je snad nejlepší scéna seriálu. A ta hláška, "Velín zdraví Pichnu." Co dodat. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mirka Spáčilová projevuje seriálu silné sympatie, dokonce v souvislosti s ním použila výraz "kultovní". Její nadšení nesdílím ani po předposledním dílu. Drama ale mohlo být účinnější, než humor, jenž jsem nechopil. Změna je ale pozdní. Fajn Myšička, bezvadná Melíšková, zbytek nestojí moc za řeč.Také stále nechápu, proč obsah prozrazuje dopodrobna 99 % děje. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám z komediálního seriálu stala pochcaná, ujetá, vulgární a nevkusná trága. Sem tam tu je něco opravdu slušného (ale ne směšného), většina s Myšičkou je však zcela trapná. Špatné, kudy se seriál vydal. Ohromná škoda. Jediné, co zbylo, je slušný Čermák. ()

gonga odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co tohle mělo být? 11. epizoda nebyla ani vtipná ani zábavná, zmatený mišmaš přiblblých scének, Martin Myšička hrající opilce tak blbě až mi ho bylo líto, jeho scény byly pouze trapné. Už notných pár dílů sledujeme bezradnost tvůrců a zde dospěla k vrcholu. Nadužívání sprostých slov, která mi normálně nijak nevadí, ale to opravdu tvůrci dospěli do fáze, že považují za vtipné, když někdo řekne srát, hovno, prdel? To se pak nemohu divit , když průměrný volič Zemana shlédne toto "dílo" a následně začne horovat za zestátnění ČT - tím nechci říct, že se to má stát,rozhodně ne, jen tím ilustruji totální odtrženost tvůrců od tzv. obyčejných lidí. Zelenka točí filmy pro své kamarády a známé, kteří mu jeho bizarní humor žerou a zbytek jen nechápavě kroutí hlavou. Mělo to skončit po šesti dílech a docela dobrý dojem mohl zůstat zachován. ()

martiňák 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný seriál, který mi zpříjemnil 12 zimních pondělních večerů. Časem už jsem se vyloženě těšil na úvodní znělku, která vždy znamenala, že bude následovat pohodových 30 minut. Seriál má zajímavé téma, krásně vykreslené prostředí, skvělé herce (divák má pocit, že opravdu tvoří skvělou partu), mezi nimiž kralují Hynek Čermák a na prvním místě (do tohoto seriálu pro mě celkem nezáživný) Václav Neužil. Perfektní jsou i známí herci, kteří hrají sami sebe. Proč jsem tedy hodnotil většinu dílů jen 3*? Zejména proto, že jsem pokaždé očekával ještě mnohem víc. Namlsaly mě hlavně scény s J. Bartoškou a V. Preissem, to jsem se smál až jsem z toho skoro slzel a očekával jsem něco podobně vtipného a zábavného v každém díle. Jenže nic podobného se většinou neopakovalo. Díly příjemně plynuly, ale bylo to většinou spíš k pousmání a ne k smíchu. A spousta věcí vyzněla i dost do prázdna. Člověk si pořád říkal, proč komplet 4. díl byl úplně geniální (a kromě V. Preisse tam kralovali i již zmínění Čermák s Neužilem + Krobot a Švarc), tvůrci v něm ukázali čeho jsou schopní a pak už se jim to nikdy nepodařilo zopakovat a zbytek byl jen lehký nadprůměr? Tedy kromě toho, že se mi seriál líbil bylo bohužel mým hlavním dojmem, že potenciál měl mnohem větší, než jak nakonec dopadl (podobně jako např. Příběhy obyčejného šílenství či Čtvrtá hvězda). A až v předposledním díle šla laťka znova nahoru, ovšem tentokrát překvapivě ne díky vtipům, ale díky nádherně pojatému zobrazení zmaru a smutku. V součtu ale přes všechny výhrady je seriál jako celek skoro na 5*. ()

quixote 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám nastala destrukce, naštěstí bez úmrtí, požárů a explozí. Myšička a Melíšková to pěkně rozbalili. I tak si ale myslím, že je dobře, že seriál finišuje, táhne se a je "ode zdi ke zdi" - a všeho moc časem škodí. ()

Reklama

Reklama