Reklama

Reklama

Dabing Street

(seriál)
  • angličtina Dubbing Street (festivalový název)
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Komediální seriál Petra Zelenky vychází ze stejnojmenné divadelní hry, kterou režisér a scenárista napsal pro Dejvické divadlo. V komediálním seriálu začíná příběh o malém dabingovém studiu ZERO smrtí jeho majitele, režiséra Archa, Evina manžela. Zneuznaná herečka Eva (Klára Melíšková) studio po svém muži zdědí. Její ambicí je přetvořit jej v úspěšný a respektovaný podnik, což je pro ni zároveň způsob, jak si tak trochu vyrovnat účty s osudem. Studioví technici Pavel (Václav Neužil) i Karel (Hynek Čermák) jí v tom nezištně pomáhají, motivováni tajnou láskou jak k ní, tak k profesi samotné. Aby dostali bankovní úvěr na modernizaci studia, rozhodne se Eva přijmout syna bankovního ředitele Davida (Marek Adamczyk) a také Karlovu promiskuitní sestru Ladu (Tereza Voříšková). Studio ZERO ale především potřebuje sehnat nového kmenového režiséra. Angažují sice schopného, ale neurotického a agresivního Jandu (Miroslav Krobot). Herci začínají díky Jandovým metodám práci ve studiu odmítat a dabování se z nouze ujmou samotní technici. Firma jde ke dnu. Eva se cpe koktejlem „fejkových“ prášků, které jí dodává její přítelkyně Lenka (Pavla Beretová), a vrhá se do ponižujících vztahů. Nakonec, když mají být studio a pozemek, na kterém stojí, prodány developerům, se Pavel s Karlem rozhodnou, že se nevzdají jen tak snadno… (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele GeusX k tomuto seriálu (11)

Jiří Arch (2018) (E01) 

Na začátku jsem se příliš nebavil a nad nečenaným skonem jsem pořád nic humorného neviděl... Potom se to konečně rozjelo. Proslov v krematoriu byl povedeně vtipný! Herecký ansábl je kvalitní, tak uvidím jak to nabere na otáčkách a zda budou další díly využívat humoru více a nebudou hluchá místa. ()

Studio B (2018) (E02) 

Druhý díl mi přišel o chlup zajímavější a celkově stabilně vtipnější, přestože se ve výsledku nic závratného v něm neudálo. Skoro za 4*. ()

Budování mediálního obrazu (2018) (E03) 

Zrovna jsem si tento díl pouštěl ve vlaku a smíchy se nemohl udržet. Super, předchozí díly položili na lopatky. Vtipné hlášky neustaly po celý díl. A vůbec nešlo (jen) o kozy. Jen ta PETka byla zbytečná. Bavil jsem se náramně. Dost se divím, když teď čtu, že ostatní tolik ne... 90% ()

Vulgarismy (2018) (E04) 

To je zajímavé, jak mám úplně opačný názor než někteří jiný, zde komentující. První díly mi přišly slabé a teď naopak super! (jak velký vliv má způsob sledování, zda v tv v obýváku nebo záznam na sluchátka v mobilu - jako jsem činil nyní cestou ve vlaku, to by dalo na sáhodlouhou studií nějaké britské či US univerzity) Krobot zde exceloval, přesně tak jak se mi to líbí! A Švarc a Preiss také. 95% Už víte, co znamená BBC? ()

Ženské zbraně (2018) (E05) 

Po vzestupu následuje pád... Jako by v minulém díle všechen humor vystříleli. Tentokrát slabota bez vtipného nápadu. ()

Supervizor (2018) (E06) 

Dabing Street je na můj vkus dosti nevyrovnaný. Pár úsměvných kousků tu bylo, ale to mi přišlo zatraceně málo. Šukání, fajn. Trojan dabuje, fajn. Zásek, zbytečně dlouhý bez vtipu. Lada79, o ničem. "Dvojník" a imitátor, bez fantazie. Lepší než minule, ale žádný velký div. ()

Černý prodej filmů (2018) (E07) 

Předně, nečtu obsah dílů neb potom skoro přestává mít smysl ho sledovat, když je vše vyzrazeno. Tentokráte to bylo na můj vkus slabota. Humor přespříliš natahovaný až do absurdna, kdy už to přestalo být i zábavné. Kapitán Filcka chvíli pobaví, ale všeho s mírou. ()

Inzerát (2018) (E09) 

Komediální seriál se tentokrát hraje na "rodinné" drama. A komedie, humor i ty filcky jsou pryč. Bude-li seriál v tomto stylu pokračovat, budu sledování považovat za ztrátu času. ()

Monitoring (2018) (E10) 

No...docela to ušlo... Ale ten konec? Měl jsem asi řvát smíchy, že je to má tak vtipnou pointu, ...ale neřval. Spíš mi to přišlo až trapný a závěrem zabitý :( ()

Destrukce (2018) (E11) 

Seriál je ve stádiu, kdy humor již není zábavný ale zavání trapností. Já to tak alespoň vidím. Místo zábavy je tento díl spíš depka. A tohle drama mne nebaví. Ach, jo. ()

Poslední dabing (2018) (E12) 

Snad jediný částečně vtipný moment se závětí (která však byla přes čáru dlouhá). Jinak mi bylo smutno, že z komedie to dospělo k dramatickému konci a humor odešel do věčných lovišt. Zklamání z přerodu seriálu. Kvalitní herci, kvalitně natočeno, vysoké ambice, ale všechno spláchnuto a komediálně trestně nevyužito. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama