Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zkorumpovaný policista utíká před houževnatým agentem ministerstva, spojí neochotně síly se vzdorovitým teenagerem. Chtějí odhalit spiknutí – než bude pozdě. (Netflix)

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeong-beom Lee je pro mě neznámé jméno, ale co jsem tak pročítal komentáře, tak to není úplně nezajímavý jihokorejský režisér. Tímto filmem mě ale úplně nepřesvědčil. Ponuré, nezábavné, trošku emotivně ukřičené. Kdyby to nebylo na Netflixu a já nebyl v ráži, že se pokusím shlédnout co nejvíce filmů z produkce Netflixu, asi bych si to za normálních okolností ani nepustil. Filmu chybí jakékoliv napětí a zábavnost. Temné to sice je, což Jihokorejci docela ovládají, ale nedá se na to moc koukat aniž byste neutrpěli újmu na zdraví. Ideálně si pustit při spánkovém deficitu. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Korejci thrillery umí a Lee Sun-kyun je dobrý herec a i můj oblíbenec, ale přijde mi, že tahle kombinace prostě nějak pokulhává. Místo napětí a akce tam spíš řeční a místy se děj táhne. Ani Až na doraz mě moc neoslovilo a tohle vidím tak stejně. Nebylo to úplně špatný, příběh se mi líbil, průměr. Ovšem od režiséra Muže odnikud bych čekala víc. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dobře dobře, Lee Jeong-beom filmový svět obohatil už o lepší kousek, ale Jo Pil-ho podle mě rozhodně není průšvih. Karty jsou rozloženy stále stejně - na jedné straně sympatický (avšak ne úplně neposkvrněný) hlavní hrdina a proti němu bezbranná, ale příliš štěstí nemající, dívka. Jejich osudy se propojí a vznikne tak dojemný, akční příběh, plný krve, ale taky pochopení a lásky. 3,5* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Lee Jeong-beom režisér dvou dnes už kultovních akčních nářezů Man from Nowhere a No Tears for the Dead po 5 leté pauze natočil svůj nejslabší počin. Měl jsem pocit, že se koukám na debut a né na tak talentovaného tvůrce jako je Lee. Samotný příběh sice není vyloženě nejhorší, ale velkým mínusem je pro mne Lee Seon-gyoon, který je sice sympaťák a v Hard Day byl super, ale je snad jediný na poli Korejských herců, který se neumí rvát a proto žádná akční scéna nenadchne a vlastně jí je úplné minimum. Natočeno schopně, zahráno slušně a dějově to není špatný, ale kvůli pomalému tempu a absenci akčních scén film bohužel nudí a moc nemá čím zaujmout. Velké zklamání.50% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Špatný policista v prostředí ještě špatnější. Námět krapet inklinuje k dodnes nezapomenutelnému francouzskému snímku s Jeanem-Paulem Belmondem z roku 1979 ´Policajt nebo rošťák´, ale opravdu jen zdánlivě. Zde je jihokorejský policejní důstojník Jo Pil-Ho a to je jiné kafe. Scénář je na svých základech postavený dobře a v rámci dramatizace pevně. Nejedná se o zběsilé akční rošambo, ale o drama, takže v tomto směru se k mnohým dostane zklamání. Dějový vývoj má v sobě určitá specifika a umí překvapit. Sledován je hlavně osobitý charakter policisty, který nebývá takto až tak zaonačený. Jedná se o grázla, ale se srdcem na pravém místě, což znamená, že i přes své špatnosti dokáže být stále člověkem. Je ochoten udělat vše v rámci zákona, lidskosti i ku prospěchu sobě samotnému. Napětí sice pokulhává, ale to u thrillerů takto ztvárněných není nic neobyčejného. Snímek má svá specifika, ale není pro každého. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama