Reklama

Reklama

Království zombie - Série 2 (2020) (série)


Epizoda 5 (S02E05)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Princ Chang se svými muži se zmocní Hanyangu, aby zachránili životy nevinných. Královna se rozhodne, že trůn dobrovolně nevydá nikomu jinému. (Netflix)

Recenze (3)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z epizod u které bych se pozastavil. Jedná se pravděpodobně o nejkratší díl, přesto však svým obsahem patří mezi ty nejvýživnější.  První polovina byla nadmíru uspokojivá s jakým ledovým klidem procházel Korunní princ městem a ve chvíli, kdy jsem si řekl, že to přece nemůže jít tak lehce se rozpoutalo naprosté peklo. Jedna akční scéna střídala druhou za doprovodu svižné hudby, potoků krve a čirého násilí (Z nichž bych vypíchl především scenu jako například vytažený šíp s nabodnutou oční bulvou opět vystřelený do hlavy). Bezpochyby se jedná o nejbrutálnější a nejakčnější díl z celého seriálu. Nemohu se dočkat poslední epizody. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně mi někdo vysvětlil, odkud se vzali předci tříoké ryby ze Simpsonů! To s chemikáliema nemá nic společného! ;) Začátek klid před bouří, konec masakr před koncem. Hodně dobré  :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice příjemně krátké, ale jen další sprintbie party. A samozřejmě, že tohle musí být ty zmutované, ty co se šíří geometrickou řadou. Co mi lezlo krkem, je idiocie. Jedno fikando přes pizdin krček a mohlo být vyřešeno. Nemohla chybět LOL scéna (tentokrát záměrná) a hektolitry krve. ()

Reklama

Reklama