Reklama

Reklama

Království zombie

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Královstvím se šíří podivné zvěsti o nemocném králi a korunní princ se stává jedinou nadějí lidu v boji proti záhadné chorobě, která zemi pomalu zachvacuje. (Netflix)

Recenze uživatele Sidonka k tomuto seriálu (2)

Království zombie (2019) 

Upřímně řečeno mě k seriálu přitáhlo spíše lákavé historické období, asijská exotika a doufání, že v příběhu půjde kromě strašidelného napětí i o dvorské intriky. (Seriálová nabídka je bohužel malá, takže beru skoro vše, co je k dostání. :) Se zombie jsem při tom všem pochopitelně počítala, ač je příliš v oblibě nemám. Seriálu skutečně nechybí (alespoň místy) napětí, kazí ho ovšem přístup k postavám. Hrdinové působí mnohdy až příliš jako karikatury, což se do hororového žánru úplně nehodí, jejich chování je až příliš přestřelené a postrádají pak na uvěřitelnosti. Ten křečovitý pokus o humor na mě působí až nemístně. Jenže... seriál je natočený podle komiksového příběhu a v něm mohou být hrdinové záměrně zesměšňovány a zjednodušovány. Takže, můžu tu komiku seriálu vůbec vyčítat? - Příběh dokázal udržet můj zájem, osobně bych však oželela dlouhé krvavé potyčky, ty jsem místy přetáčela a dívala se raději o kus dál. - Něco do sebe Kingdeom má, ač nejsem cílová skupina. Vyšší hodnocení vzhledem ke svému zaměření a výše uvedeným důvodům dát nemůžu. ()

Epizoda 3 (2019) (S01E03) odpad!

Absurdní chování mnoha postav. Vysoce postavení úředníci jsou převážně hrozní hlupáci na úrovni nedůvtipných žáků ZŠ, čemuž se nedá uvěřit a k tomu snad polovinu epizody zabraly jatka. Epizoda o ničem. Tohle už bylo všechno příliš přehnané, včetně té přestřelené nadsázky a nic moc mi to nepřineslo. Ani zábavu, ani poučení, takže sorry. Přesto jsem tomu dala ještě šanci a celou 1.serii ( všech 6 epizod) dokoukala až do konce. Poslední epizoda už byla lepší, třetí díl se mi zamlouval ze všeho nejméně. ()

Reklama

Reklama