Reklama

Reklama

Království zombie

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Královstvím se šíří podivné zvěsti o nemocném králi a korunní princ se stává jedinou nadějí lidu v boji proti záhadné chorobě, která zemi pomalu zachvacuje. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

Chen 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl býval řekl, že spojení historie a zombíků bude takhle skvěle fungovat. Klobouk dolů nejen před zajímavým scénářem, který kombinuje politické intriky s šířící se nákazou, ale především před kaskadéry a trikovými specialisty, protože během některých momentů jsem měl o kaskadéry opravdu strach, pár úmrtí vypadalo velmi naturalisticky. Masky sice nejsou tak působivé jako v Živých mrtvých, ale faktor zábavnosti je úplně někde jinde (v případě Kindgom mnohem výše). ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Na Kojeju dotěla dobjy, jó. Když se prokoušete skrz šablonovitou zápletku ,,pinc, čó ma ču-čche, ládce slá, slá pan", dostanete hezkou atmosféru a občasné lekavky. Pravda, lidé se v seriálu dělí na chudé a úřednicko/šlechtickou grupu, kdy výše postavení mají upravený vous a na hlavě satelity, zatímco plebs je prostovlasý, s bradkami zasranými (snad) od bahna. Trošku mi to splývá. A ženské figury, které jsou pro změnu zase zcela vousoprosté, to je jednolitá masa, z níž vystupuje jen pupkatá queen, protože je neforemná a má oči pojídačky koťátek. Neva, rád si dám pokračování. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení z Koreje. Zombie ve středověku jsou vyobrazeny konečně trochu jako svižnější stvoření ala Úsvit mrtvých. Než se vykrystalizovaly vůdčí postavy, tak byl první díl trochu seznamovací, zmatenější, kór když všichni vypadají stejně, ale postupně to začne nabírat na obrátkách, až to skončí pekelným cliffhangerem. Druhá řada parádní a k plnému počtu chybí málo. (hodnocení za 1. - 2. sérii) ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Technicky hodně dobrý, scenérie, hudba, kostýmy, záběry na Japonskou krajinu. Postavy taky nejsou zrovna nejhorší, nakažení konečně jinak vymyšlení, jenom mi celkem pokulhávala akce, které bylo málo a byla celkem utahaná a neefektivní. Pár dobrých řezů katanou tam bylo, ale nic, co by stálo za zmínku. Víc mě bavila politická linka přilběhu a absolutně nechápu, jak to mohlo takhle někdy existovat. Ve výsledku celkem příjemnej seriál, kterej rychle utekl, ale zrovna tenhle se mohl táhnout a víc zabrat, hlavně u cíle. 4* a.k.a 75% ()

Dakken 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa veľmi podarilo. Naložený, historický zombie seriál z prostredia Kórei v ktorom nechýbajú intrigy a politikárčenie. Nádherná kórejská príroda, veľa parádnych scén a scenérii. Keď som o tom seriály čítal, úplne som si to predstaviť nevedel, ale bez všetkého je to minimálne najlepší zombie seriál so sympatickými postavami, prepracovaním dejom, ktorý je natočený s citom a krásnou historickou kultúrou. Snáď seriál obnovia pre 3 sériu inak by to bola veľká škoda. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • Seriál je adaptací webového komiksu „Království bohů“, jehož autorem je Kim Eun-hee a kreslířem Yang Kyung-il. (HanzoBureshi)
  • S ústřední mužskou rolí seriálu, vycházejícím z jihokorejské manhwy 'Country Of God' (신의 나라), bylo zprvu spojováno jméno jihokorejského herce Joong-ki Song, který ale nabídku seriálových tvůrců z blíže nespecifikovaného důvodu odmítl. V roli seriálového korunního prince se tak objevuje herec Ji-hoon Jo. Ten se tak v případě seriálového úspěchu objeví ve všech třech avizovaných sériích. (Conspi)
  • Natočit každou epizodu stálo více než 1,78 milionu amerických dolarů. (MeanWhile)

Reklama

Reklama