Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antológia zložená z krátkych segmentov zameraných na kombináciu hororu a Sci-Fi. (Marceloo)

Recenze (11)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Antológia zložená z krátkych segmentov zameraných na kombináciu hororu a Sci-Fi. - Snaživá hororová antológia. Ale nanešťastie je konkurencia v tejto hororovej oblasti v posledných rokoch obrovská, takže nie je až taká zaujímavá, a na výslednom efekte tomu velmi nepomáha ani to výrazné nízkorozpočtové spracovanie. Kreativita však u tvorcov určite je a niektorí z nich by mohli do tohto žánru priniesť v budúcnosti nejaké zaujímavé kúsky. + herec z Cloverfield a The Atticus Institute + herec z Extinction + herec z REC ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Máme tu několik příběhu, a když to srovnám třeba s Abcs of death nebo Holidays, tak tohle bylo ješte takový jakože dobrý no.. některý příběhy se vážne povedli. Nejvíc mě bavil asi ten, jak ta typka plavala sama ve vesmíru a pak se dostala uplně do totálního mindfucku.. jediný co si mohli odpustit byli ty skopčáci na konci, nesnašim ten jejich uchylnej přízvuk.. a pak ta vagína v akvárku nebo co to kurva bylo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý mezinárodní futuristický povídkový sci-fi horror se sociálně-kritickým podtextem. To hodnocení tady jako vážně? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tři jakž takž ucházející povídky. Solidní byla všetečná aplikace s vrahounem, loď plující do neznáma a hodně se mi líbila i kosmonautka ztracená ve vesmíru. Ostatní příběhy sice byly celkem solidně technicky zvládnuté, ale vesměs se jednalo o sračky, které nedávaly valný smysl. 30% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Z 8 povídek jsou kvalitní 3. Iris o technologii v mobilu co trestá nějakého vraha Pathos o programu díky kterému si může člověk pustit jakýkoliv sen,ale nesmí mu dojít peníze a ta černobílá o posádce,které nejde loď a je unášena vesmírem. Zbytek je od sraček (hned ta první například Eden je tak chaotická, že jsem absolutně nevěděl vo co go) po spíše těžce průměrné (ta poslední). Celkově 40 procent za ty 3 povídky více ani omylem film, který za hodinu po shlédnutí zapomenete. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Vesměs průměrná sbírka technologickejch hororů který jsou většinou nesmyslný a hloupý a taky už někdy viděný (jedna povídka je laciná kopie epizody z Black Mirror, další je pokus o další Gravitaci), ačkoliv často solidně technicky zpracovaný. Klobouk dolů těm co daly přednost praktickejm efektům. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hororova antologia zlozena z 8 poviedok,z ktorych mala kazda ako sa povie nieco do seba,hlavne ta posledna bola cool a vidim,ze asi budem jeden z mala,ale mne sa to pacilo,zaujimava zalezitost,ktora ma nenudila,prave naopak,zaujala...:-) ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Osem poviedok, ktoré príliš nezaujmú dejom, ale skôr technickým spracavaním. Osem neznámych režisérov a tvorcov, ktorí chcú ukázať, že by si možno zaslúžili aj väčšiu dôveru a peniaze na samostatný celovečerák. V troch prípadoch za mňa áno, aj keď nejaké to vysávanie Cronenberga, Carpentera či iných je až veľmi cítiť. ()

Reklama

Reklama