Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted si užívá svůj nový byt, ale Barney se ho každou noc snaží s nějakým šíleným plánem vylákat ven. Robin se konečně stává slavnou... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Now We´re Even" (Vyrovnané). Barney Stinson sa snaží vyiahnúť Teda Mosbyho von medzi ľudí, aby zabudol na nevydarený vzťah s Robin. Ted však jeho návrhy odmieta. Lily Aldrinová má erotické sny. Jej manžel Marshall Eriksen sa chce za každú cenu dozvedieť o kom sa jej sníva. Robin Scherbatskej sa podarí núdzovo pristáť s vrtuľníkom. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, nedá se sice říct, že by mě tento díl naplnil zrovna nadšením, ale nešlo ani o žádnou katastrofu. Jedenadvacátá epizoda mě dokázala v rámci možností pobavit, ale tvůrci se ani tentokrát vůbec nepřiblížili k té úrovni, jakou měl seriál v první sezóně. Osmnáctý díl přitom jasně ukázal, že by na to při troše snahy ještě mohli mít. / Poučení: Když ti po tom nic není, nepátrej. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"For the first time in my adult life, I didn't have a roommate! If I want to walk around naked, nobody cares. If I want to leave the laundry basket in the middle of the living room, nobody stops me. If I bring home soup from the deli and leave it in the fridge for two days, nobody eats it. And if I do something colossally stupid, nobody ever has to know. People make fun of the guy who stays home every night doing nothing. But the truth is... that guy's a genius. Because let's be honest, sitting around watching TV, drinking beer and eating ribs alone is what every red-blooded American would rather be doing at all times." ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama