Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney chce, aby Quinn podepsala předmanželskou smlouvu. Netuší, že to bude mít dopad na všechny jeho přátele... (TV Prima)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl osmé sezóny vypadal nadějně, já jsem se tím nechal ukolébat a dokonce jsem začal doufat v to, že si tvůrci uvědomili, kde dělali chyby. A teď jsem zase za blba. Druhá epizoda navázala svou nanicovatostí na standard předchozích sérií, protože mi kromě detailně propracované předmanželské smlouvy nenabídla nic vtipného a jen mě utvrdila v názoru, že je Ted beznadějný tragéd, kterému by měl někdo zkrátit jeho utrpení. / Poučení: S kojencem si nikdy neházej na větší než třímetrovou vzdálenost. Omezíš tak škody na vybavení domácnosti. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Pre-Nup" (Predmanželská zmluva). Blíži sa svatba Barneyho Stinsona a jeho priateľky Quinn. Obaja vypracujú nesmierne zložité a veľmi obsiahle predmanželské zmluvy, do ktorých zakomponujú šialené podmienky. To im otvorí oči a náhle pochopia, že si navzájom vôbec nedôverujú. Rozhodnú sa svatbu zrušiť a ich vzťah ukončiť. ***** ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama