Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Období rozchodů pokračuje a Ted s Viktorií se musí rozhodnout, jestli budou pokračovat v komplikovaném vztahu. Mezitím má Robin strach o Barneyho duševní zdraví. Ten si totiž pořídil nového parťáka – psa... (TV Prima)

Recenze (3)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mngh? A to bylo zase co? Teď fakt nejsem schopen poznat, jestli si tvůrci dělají z diváků srandu, nebo jestli to mysleli vážně. Humor: nula, nula, nic, postavy se měnily v karikatury sebe sama a další z exhumovaných vztahů šel zpátky pod zem. Jaké překvapení! Ale vážně; tohle byla přímo sračka, v níž dominoval pes a Marshall, který hledal svou vnitřní bohyni. Teď, když to po sobě čtu, musím hodnocení změnit na odpad. / Poučení: Než najdeš svou vnitřní bohyni, odevzdej svá testes. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda z ôsmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Autumn of Breakups" (Jeseň rozchodov). Je to už päť mesiacov, čo Ted Mosby znova chodí s Victoriou. Vôbec si však neuvedomuje, že to v ich vzťahu začalo poriadne škrípať. Lily a Marshall sa mu snažia otvoriť oči. Barney Stinson si po rozchode s Quinn našiel nového parťáka. Problém je v tom, že je to pes. Robin Scherbatska si robí o neho starosti. **** ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama