Reklama

Reklama

Linkin Park feat. Kiiara: Heavy

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2017, 2:48 min

Recenze (6)

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

One More Light je naprosto proti konceptu Linkin Park. Holt, Hunting Party naprosto propadlo, zbrojit proti rádiím a popu, devadesátkovým punkem, se dnes rovná kapitulace. Protože tenhle popovej balast je to, proti čemu je Guilty All The Same. One More Light nevzniklo protože to kapela chtěla, ale protože jim to nakukalo asi 40 dalších producentů, co se kolem toho motalo. ()

Zajímavosti (5)

  • Za ženským hlasem v písni stojí člen kapely DJ Hahn. Během procesu nahrávání řekl: „Bylo by zajímavé experimentovat s vokály v refrénu. Přinést ženskou zpěvačku, která by dodala harmonii. Nevím, jestli je to dobrý směr, ale cítím, že by to dodalo dynamiku, kterou potřebujeme. (Cheeker)
  • Chester Bennington řekl, stanici 102,7, že je píseň, o přílišném bytí ve své hlavě. Bennington: „Tato lebka - toto místo mezi mými ušima, je špatné sousedství. Neměl bych tam být sám.“ „Neříkám sám sobě pěkné věci. Je tu další Chester, který mě chce stáhnout dolů. (Cheeker)
  • Kiiara je první ženou, která vystoupila na studiovém albu Linkin Park. Řekla, že se toho naučila víc za sedm hodin práce s Linkin Park, než za poslední dva roky. (Cheeker)

Reklama

Reklama