Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policie se při objasňování hrůzného nálezu dostává do slepé uličky a Ulrich žádá o příkaz k prohlídce elektrárny. V hotelu se ubytuje záhadný cizinec. (Netflix)

Recenze (26)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi to porovnávaj se Stranger Things. Podle mě se tohle Stranger Things nemůže vyrovnat. Když už, tak Stranger Things pro dospělý. Příběh je složitej (Jak dlouho jsme tady vlastně neměli nic pořádnýho o cestování časem apod.? Řekla bych, že je to kurva dlouho, no už bylo na čase, aby něco přišlo.), není tady prakticky žádněj humor (přiznejme si - třetí série Stranger Things byla hlavně kvůli tomu sračka pro fanbase), atmosféra hustá jak večerní sraní.. Zkrátka 9/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, už jsem se chytil a je mi konečně jasné, na co se to vlastně dívám, jenže jsem divně rozpolcený. Na jednu stranu mě seriál zatím hodně baví, atmosféře nemůžu vytknout ani ťuk a nechybí ani slušné napětí, na stranu druhou mi vadí, že seriálu z každé kapsy koukají Stranger Things, vždyť si tvůrci neodpustili ani tu elektrárnu. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže jsem evidentně měl pravdu a tenhle díl mi to zatím potvrdil - uhádl jsem, o co tam půjde. Každopádně co se tohohle dílu týče, atmosféru to pořád má, ale kromě začátku a závěru epizody se tam vlastně nic moc nestane, tedy kromě toho. že Ulrich pátrá (píšu to takhle schválně, abych nespoileroval). A bohužel to nemá tak hutnou atmosféru, aby i díl s minimem odhaleného natolik zaujal. Tohle třeba bravurně zvládla třetí série Twin Peaks, ve které i pár dílů "o ničem" dokázalo nenudit. Co se ale Dark týče, jsem zvědavý, jak tvůrci ten seriál povedou dál. Silné 3* ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atómka pomaly a neochotne odkrýva tajomstvá. Prvé je za nedobytnými dverami so znakom jadrového odpadu, nájdenými uprostred jaskyne. Záhadný, špinavý cudzinec v kapuci sa ubytuje do prázdneho hotela. V druhej časti sa pátra po dvoch zmiznutých chlapcoch. Vo víre záhad nie je čas na neveru. Ani na rozvíjanie charakterov postáv. Tie sa , bez výnimky tvária tragicky, utrápene, skleslo. Teda úplne odlišne ako seriál Návštevníci, ktorému sa v závere začína epizóda čímsi približovať. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni tu srovnávají se Stranger Things, které ale v mém diváckém portfoliu (zatím) chybí, takže za sebe nemůžu jinak, než chválit. Výborná atmosféra, ačkoli závěrečný cliffhanger mě zas tak nešokoval, protože jsem něco takového čekal od úvodního titulku první epizody. Ale i tak baví a těším se na další epizody... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě zazní skladba „Industry“ od hudební skupiny Mire Kay. (Doomcourier)

Reklama

Reklama