Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prazvláštní události v Charlotte vyvolají pocit déjà vu a ona získá podezření, že Peter něco skrývá. Franziska při rozhovoru s Magnusem ztratí nervy. (Netflix)

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne paradoxne prišlo, že vo štvrtej epizóde sa toho až tak veľa nestalo, vlastne jediná poriadna zápletka sa ukázala na konci ako lichá. Atmosféru to má, len to tajomno tu bolo dosahované skôr práve ňou, zvukom, hudbou a zopár osudovými rečami. Proti mudrovaniu o čiernych dierach ale vážne nič nemám, pokojne by ich mohlo byť aj viac. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná mi zvolna docházet, že ujíždím na osmdesátkách, minulá epizoda mě hodně bavila, teď už to tak slavné nebylo. Ani v tomto seriálu nechybí neustálé obviňování nových podezřelých, jejichž jednání je tak podezřelé, že to bije do očí, aby se následně ukázalo, že šlo o falešnou stopu. Už jsem to viděl tolikrát, že mě to lehce nudí. Ale Elizabeth měla rozhodně vtipnou čepici. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vďaka Tryskomyši vieme konečne preklad z týchto dvoch náročných jazykov, ktoré nikto v Európe neovláda. V roku 2019 Jonas objaví staré mapy a začne sa nimi hlbšie zaoberať. Charlotte hľadá spojitosť medzi zmiznutými chlapcami a mŕtvymi vtákmi, škvrny na ich perí jej pripomenú rok 1986. Rovnako tak rieši vzťah so svojim manželom, ktorý mal aféru s prostitútom, staršia dcéra Franziska vykresľuje svoje plány opustiť Winden Magnusovi Nielsenovi, pretože vie o problémoch svojich rodičov a mladšie dcérka Elisabeth sa stratí po tom, ako ju rodičia zabudnú vyzdvihnúť po vyučovaní. Zúfalych rodičov poteší, keď sa objaví doma s tým, že stretla Noaha. kto je Noah sa rodičom nepodarí zistiť, avšak Elisabethin najlepší kamarát Yasmin stretne v lese muža, ktorý mu povie, že ho posiela Noah. Petrov senilný otec Helge tiež stále dookola opakuje, že ho musia zastaviť. Na jednu z mnohých otázok koho treba zastaviť odpovie tým istým menom - Noaha. Atmosféra úvodných dielov sa trochu vytratila, síce sa viac dozvedáme o osudoch jednotlivých protagonistov ale atmosféru prvej či tretej časti pri sonde do roku 1986 bohužiaľ táto epizóda nepriniesla. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší epizoda, aspoň co se po stránce dějové týče, protože tady se toho stane překvapivě dost. Po stránce atmosféry mi to přijde pořád stejně a furt mám ten poct, že ten seriál má na víc. Stále čekám na ten díl, po kterém si řeknu "sakra, to byla síla", ale pořád ne a ne přijít. Zajímavé a napínavé to je, to nepopírám, ale já pořád z toho cítím, že zde atmosféra není využita naplno. A do té doby 5* nedám. 4* ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl mě nejvíc bavil za celou dobu. Mělo to napětí, spád, nic mě nenapadá, co by chybělo. Zajímavý mi přijde tah, že oproti prvnímu dílu nesledujeme stejnou ústřední postavu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Bližšie sa pozrieme na nie príliš idylické manželstvo Sharlotte a Petra, kde jedna je vorkoholička a druhý má homosexuálne nutkania podvádzať svoju ženu. Najhoršie je, že majú dve deti kde staršia díluje s drogami aby sa dostala z dedinskej diery a mladšia sa stratí po tom ako ju zabudnú vyzdvihnúť zo školy.  Tajomná postava, ktorá unáša deti a o ktorej rozprávajú pomätení starci dostáva svoje meno - Noah. Prevedenie: Príbehu viac svedčí táto detektívna kulisa. Či už Charllotte a jej pátranie po pravde alebo Jonas, ktorý sa vydáva podľa mapy svojho mŕtveho otca do tajomnej jaskyne. Zatiaľ sa luxusne bavím. 92% ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně mě docela mrzí, že toho ďábla/vraha/cestovatele časem tak rychle zhmotnili do lidské podoby, tím docela okrouhli dobře nastavené temno, kterého je však stále dostatek, nebojte. Také se mi zdálo, že se nic moc nestalo. Příběh se jen tak plácal v neurčitu a po skončení epizody mám pocit, že jsem se nikam moc neposunul. Inu, pořád je to neskutečná podívaná. Kamera, zvuk, hudba, lokace, jde o špičkovou záležitost. ()

Henry007

všechny recenze uživatele

Si sakra nemůžete hlídat svoje dečka? Ve městě se pohřešují dva zmizelí chlapci a rodiče nechají své ratolesti si jej tak bez doprovodu chodit po lese. Zatím rozčarování, skvělá výprava a atmosféra, vše ostatní je ale prozatím za očekáváním. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrtém dílu vidím některá hluchá místa - tempo je občas nevyvážené, některé postupy na mě působí rušivě (záběry na stojící postavy naznačující emoce zúčastněných,častý smyčcový motiv upozornující na strašidelné scény, doslovnost, povrchně mytologické úvahy), výhodou je stav, ve kterém si zatím tvůrci můžou dovolit odskočit kamkoliv a divák to přijme. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Němá sestra je nový zajímavý charakter. Tahle epizoda byla velice informativní. Jak z hlediska elektrárny, tak z mnoha dalších dějových linií jako tajemný muž v kapuci. Líbí se mi jak celá situace je komplikovaná s kostlivci ve skříni těch ostatních. ()

Reklama

Reklama