Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hannah svou posedlost Ulrichem nechá zajít až příliš daleko. Cizinec požádá Reginu o doručení důležité zásilky. Martha se nemůže rozhodnout mezi Jonasem a Bartoszem. (Netflix)

Recenze (26)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále mám dojem, že by to išlo aj svižnejšie, ale Dark je aj tak vťahujúci, skutočne temný a vzbudzuje očakávania do budúcnosti. Obe časové roviny sa začínajú pravidelnejšie prestriedavať a občas sa musíte sústrediť na to, ktorú sledujete, pretože tá atmosféra je v podstate rovnaká. Vedecké, filozofické a náboženské reči o čase, vesmíre a tak podobne naberajú na intenzite a som veľmi zvedavý, kam budú smerovať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda pro mě opět nevybočila z lehkého nadprůměru. Uvažoval jsem o tom, že bych za události v závěru dílu zvedl hodnocení na čtyři kousky, jenže v tom pro mě scházel moment překvapení. Tvůrci mě na tento vývoj poměrně dlouho připravovali, takže o žádný twist určitě nešlo. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, začínám se obávat, aby to neskončilo vichrem z hor, tedy asi nějak jako - Nemohu tomu uvěřit, vždyť tys mi, švagře, říkal... - Nejsem tvůj švagr. - Ne? - Jsem tvůj bratranec. - To ovšem mění celou situaci. - Ne tak docela. Já totiž nejsem tvá teta. - Ty nejsi má teta, tetičko? - Ne. Jsem tvoje vzdálená snacha. - Ale v tom případě jsem tě obelhal, tatínku. - Nedělej si výčitky, milý synu. Já totiž nejsem tvůj otec. Jsem tvůj syn. - A maminka? - To je babička z otcovy strany... ... Zkrátka: "To je hrozné. Jsem tedy úplný sirotek. Ale nevadí. Hlavně, že jsem konečně poznal pravdu!” ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už vieme prečo má Trykomyš tak vysoké hodnotenie na čsfd - vie používať Google translator, zatlieskajme Tryskomyši. Čas opustiť čsfd a podieĺať sa na imdb. Mikkel, v roku 1986, je opäť v nemocnici potom ako si po prvom úteku odtiaľ zlomil nohu a prichádza za ním Noah. (ako inak, katolícky kňaz, liberálny fašistický západný odpad má jasno v tom, ako nastoliť celosvetový blahobyt - genocída kresťanov je ich odpoveďou na všetko a Kryskovci budú nápomocní). Hannah sa spozná s Mikkelom a cez okno v nemocnici uvidí Ulricha s Katarínov objavujúcich čaro lásky a falošne obviní Ulricha zo znásilnenia. V roku 2019 sa Windenom šíri panika, nakoľko k dvom zmiznutým chlapcom pribudol aj Yasmin.Charlotta sa pýta manžela Petra, či má spojitosť zo zmiznutím chlapcov. (nepochopiteľné, že je automaticky homosexuál spájaný zo zločinmi proti deťom, to aby liberálnofašistický odpad spoločnosti pochopil že triezvo zmýšľajúca časť populácie zmýšľa inak ako oni) . Pri Jonasovej návšteve otcovho hrobu ho navštívi "cudzinec". V balíčku, ktorý od neho neskôr dostane dostane mimo iné aj otcov list na rozlúčku, v ktorom sa objasní spojitosť medzi Mikkelom a Michaelom. Epizóda vrátila seriálu nádych tajomstva a opäť po predcházajúcej oddychovej epizóde priniesla niekoľko prekvapení, ktoré samozrejme ostatní užívatelia predpokladali a všetci sa tešíme na ich vlastné seriály...Slušne navnadilo na návštevu kina a grindewaldove zločiny, opäť v osvedčenej zostave :-D. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak konečně nastal ten moment, kdy dám těch 5*. Jsou ale slabé. Ono je to kvůli tomu, že ostatní díly buď byly jenom o atmosféře nebo jenom o tom, že se něco děje a tady se to konečně spojilo dohromady a funguje to. Jenom mi vadí to, že něco, co bylo jasné už pár epizod nazpátek, zde je konečně vysvětleno doslovně. Po tomhle vážně nechápu, jak ten seriál může někomu připadat nepochopitelný, ale evidentně jo. Já osobně si myslím, že se zatím chytám, ale co já vím, třeba tvůrci překvapí a sklouzne to do něčeho, co bych absolutně nečekal a budu v šoku. Naději tomu ale moc nedávám. Každopádně tahle epizoda zatím byla tou nejlepší, co seriál nabídl. Slabých 5* ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že po počáteční fázi, kdy jsem byl dost zmatený a děj se teprve rozjížděl, jsem se dostal do fáze, kdy se všechno rozjelo, díl má napětí, něco se vysvětli a na konci je důvod, proč si pustit další díl. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda. A to doslova a do písmene. No, jsem zvědavá, jak se v pravdou žlutá kapuca vyrovná. Nemyslím si, že ty sestřihy porovnání postav jsou, aby to pochopili i ty "pomalejší" a někteří kvůli tomu nepřestali sledovat. Mě to přijde milý. Začali ve třetím díle a pokud to bude takhle pokaždé, ne jenom jako berlička, kdy si to tím tvůrci potřebují posichrovat, beru to jako hezký tvůrčí postup... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Prvá polovica dielu je ako zle zostrihaná telenovela z dediny na západe Nemecka, kde každý každého pozná a tak sa tam melú vzťahy jeden cez druhý. Druhá polovica je už o niečom inom. Spoznávame Noaha a Mikkelovu budúcnosť alebo prítomnosť a tajomného cestovateľa, ktorý Jonasovi postupne ukazuje cestu. Prevedenie: Ja to beriem tak, že tam tá vzťahová časť jednoducho musí byť aby z diváka dostali tvorcovia tú potrebnú emóciu. 91% ()

Tet.Ew 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doteď jsem si myslel že dokážu odhalit předvídatelnost některých věcí. Ale tenhle seriál mi ukazuje že opravdu ne! Uf asi to dám na jeden hlt. Alepson první sérii. Originální znění taky dělá Hodně... Díky za Tenhle tip ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každou epizodou se nabaluje další a další bezvýznamný balast. Vlastně je to téměř o ničem. Dosud se staly tak dvě až tři zásadní události, jinak je to jen samá vata. ()

Reklama

Reklama