Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest měsíců od zmizení svolá policie krizový tým. V roce 2052 se Jonas dozví, že skoro celý Winden srovnala se zemí apokalyptická pohroma. (Netflix)

Recenze (20)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela nevýrazný rozjezd, ve kterém se dozvídáme víc o Noahovi a hrozící/proběhnuvší apokalypse, rozbíhá se několikeré pátrání a objevuje se nová postava. Ale nová znělka potěšila, byť je jen variací té původní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak som sa nechal uniesť a strhnúť úvodnou epizódou druhej série, kde je podľa očakávania všetko väčšie a komplikovanejšie. Keď vám nestačili tri časové roviny v prvej sérii, tak tu ich máme hneď päť a je radosť sledovať, ako má síce každý svoj charakter, ale ako celok má Dark stále veľmi konzistentnú atmosféru. Dostávame sa tak do roku 1921 a 2052, kde sme sa pozreli na pár sekúnd už vo finále. Dozvedáme sa, čo sa stalo so svetom, začíname objavovať zakázanú zónu, do toho počúvame stále filozofovanie nad koncom a začiatkom a tak podobne. Je to síce žánrové klišé, ale ono je to práve to, s rôznymi menšími inováciami, čo od podobne ladeného seriálu očakávame. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečně jsem se vrhla na druhou sérii po delší pauze. Musím říct, že zase zorientovat se v tý miliardě postav, který tam jsou bude těžký jak sviňa, jelikož už jsem úplně zapomněla kdo je kdo. Každopádně pěknej rozjezd už ze začátku, rozjíždí se tady novej příběh v apokalypse, trochu se rozjasňuje origin Noaha.. No tohle bude ještě zajímavý. Hodnocení: 8/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 1921 sa dvaja muži snažia preraziť si cestu do jaskyne, ktorá neskôr slúži ako priechod, kam ich poslal Adam. Jeden z nich, mladý Noah druhého muža zavraždí, pretože je presvedčený, že "stratil vieru". Adam chce použiť Noaha ako nástroj, ktorý pomôže k tomu, aby vo Windene nastala 27.6.2020 apokalypsa. V roku 2019 je vo Windene zložený nový tým, ktorý má pátrať po zmiznutých osobách. Jediného nového člena "tímu" miestny nepríjmu s nadšením. Joonas po neúspešnom pokuse zavrieť priechod navštívi svoju matku v úlohe "cestovateľa", tá ho však nespoznáva... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že by nestačilo, že konec minulé série v tom udělá paseku, ale i začátek té druhé to docela zamotá. Trochu si kladu otázku, co tím tvůrci sledují. Trochu mi vadí, že se snaží překonat to, co už bylo. To, jak byla koncipována první řada, mi přišlo víc mystičtější, než tento díl. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jonah je uveznený v budúcnosti a snaží sa nazbierať informácie na to, aby sa vedel vrátiť domov. Winden dostáva nového komisára, ktorý sa má pozrieť na záhadné zmiznutia. Noah dostáva príkazy od záhadného Adama. Svet sa rúti do apokalypsy. Prevedenie: Druhá séria ponúka niekoľko nových postáv, ktoré majú opäť svoje tajomstvá a dokresľujú nám príbeh. Jonah je pre mňa v tejto chvíli najzaujímavejšia postava tohto univerza aj napriek tomu že už neoplýva tajomsvami ale naopak je taký seeker. Štvrtá časová sľučka vôbec nie je na škodu práve naopak. 80% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není ono :(. Přitom by to nemusela být nastavovaná kaše, první sérií se nic definitivně neuzavřelo. Jenom se to začíná podobat víc Arabele, než Návratu do budoucnosti. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Urcite se mi vyplatilo necekat a vpalit si druhou radu mesic po prvni. Jinak bych se urcite v mnozstvi postav a casovych linek ztracel. Takle jsem si to ale uzil, bavi me, jak je to rozehrane a tesim se na vsechny ty twisty, co me cekaji. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem celkem rád, že jsem začal koukat na Dark až nyní, alespoň jsem nemusel čekat tak úmornou dobu na tak očekávané pokračování. Trochu jsem se děsil linky z budoucnosti, ono se ale stále nezapomíná na prastaré události a prohlubuje se dál a dál. A to já na tomto seriálu zbožňuju! ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra tajemství v lesích za městem je pryč, nastává přesně do téměř dystopie nebo aspoň sci-fi. Není to úplně to, co jsem čekal, ale nevadí, zatím mě naznačený směr baví. Zmatek ovšem neklesá, kontrola logiky nepadá do úvahy. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dá se říct, že stejně jako v první sérii očekávám pomalejší rozjezd a následnou gradaci v průběhu série. První epizoda je spíš taková seznamovačka s timelinem a s novým prostředím, abyste v tom neměli totální guláš, ale jen hodně velký guláš. ()

Reklama

Reklama