Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clausen a Charlotte zpovídají Reginu. Cizinec bere Hannah do roku 1987, kde Claudia zažije znepokojivé setkání a Egon navštíví dávného nepřítele. (Netflix)

Recenze (15)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jonah za múrmi elektrárne objavuje tajomnú časticu z ktorej sa pri správnej konštalácií dá vytvoriť portál, ktorý ale nevedno kam vedie. Jonah z budúcnosti ukáže mame tajomstvo jej manžela. Riaditeľka továrne dostane úlohu od svojho vlastného ja, aby sa postarala o tajomného Adama. Poručík Tiedeman navštevuje pacienta v blázinci od ktorého dostáva zaujímavé informácie. Prevedenie: Príliš veľa ľudí už vie o cestovaní v čase a tak to prestáva byť zaujímavé. Sám som zvedavý kam portál Johnaha vykopne a čo s novo naloženými informáciami urobí jeho matka. 80% ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak do cestování časem se začíná zaplétat více osob, těžko říct, jestli je to dobře nebo ne, ale když to nakonec vyústí v apokalypsu, na dobrej konec bych netipla. Hodnocení: 8/10 ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K tomu všemu, co musí váš mozek zpracovávat, je tu ještě navíc portál. Co dělá a kam člověka přenese, zůstává prozatím, jako mnohé další otázky, nezodpovědné. Nicméně musím uznat, že se tvůrcům daří skákat mezi časovými liniemi velmi umně. Zejména díky kostýmům a celkové výtvarné stylizaci se lze poměrně snadno orientovat. Za to skutečně velký palec nahoru! ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není ono... Úplně to zabíjí ten trik s černou koulí vystupující ze stroje času- to by jim Vorlíček udělal líp na začátku osmdesátek. Další věc- portál byl v první řadě v jeskyni. Najednou je to o té mašině, případně záložní v elektrárně. Ale hlavně, aby mohl seriál pokračovat, padly najednou 33-ti leté cykly- 53, 86, 2019. Podivnosti se děly ve Windenu v těchto letech, jinak tam měli relativně klid. Teď ale budou odbavovat návštěvníky z jiných údobí prakticky kdykoliv. Druhá řada má být podle hodnocení lepší, než ta první. Jsem zvědavý, čím si to má zasloužit. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá drzhá séria smeruje zrejme k onej apokalypse, o ktorej sa tu od jej začiatku hovorí a máme ju očakávať o pár dní. Čoraz viac postáv sa stretáva so samým sebou v minulosti, či ak chcete, tak v prítomnosti, ale to je v tomto prípade iba hra so slovami. No a zacestuje si dokonca aj chudák pes. Dokonca už vidíme, ako ono cestovanie v čase prebieha, nie nadarmo sa volá táto epizóda Temná hmota. Nastavený smer druhej série mi vyhovuje, snáď sa v tom časom všetci nezapletieme až príliš. ()

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní skladba „Thunder“ od australského hudebníka RY X. (Doomcourier)

Reklama

Reklama