Reklama

Reklama

Dark - Season 2 (2019) (série)


Cestovatelé v čase (S02E04)

(epizoda)
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, 2019, 1 h 1 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Jonas narazí na jednu zlověstnou postavu. Děti v jeskyni hledají odpovědi na své otázky, zatímco dospělí v bunkru probírají, co všechno vědí o cestovatelích v čase. (Netflix)

Recenze (16)

Nevka 

všechny recenze uživatele

SPOILERy pro náhodné kolemjdoucí: No, nevím. Tento twist je zatím asi nejpředvídatelnějším prvkem celého seriálu. Epizoda fajn, ale tvůrci si to pokazili naprosto nesmyslným lanem. Nikdy jsem nevisel - naštěstí, ale to mi chcete říct, že chvilka na laně udělá tak hlubokou krvácející ránu? "Chceme vypadat cool, a tak to tam nacpeme jen proto, abychom mohli udělat největší odhalení v půlce série." Jak jsem viděl ten Adamův vysoký límec, hned jsem věděl, k čemu se schyluje... Upřímně jsem ale čekal, že si to tvůrci nechají na některý z pozdějších dílů - takže alespoň jedno + za to, že z nás nedělali idioty ještě v dalších dílech. Tenhle mindfuck se fakt nepovedl. A přitom to stačilo úplně v pohodě uhrát na jizvu na ruce. Poprvé jsem po epizodě vyloženě zklamaný. A to všechno jen kvůli několika "sekundám slávy"... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo myslím, aj vzhľadom na stopáž epizódy, trochu opadlo, ale nijak zvlášť to nevadí, pretože dochádza k zaujímavým stretnutiam naprieč časom, vrátane tých, kde niekto zistí, ako bude vyzerať v ďalekej budúcnosti a nebude mať z toho veľkú radosť. V každom seriáli ma bavia momenty, kedy niekto niekomu vysvetľuje, o čo v skutočnosti ide a dotyčný pozerá ako teľa na nové vráta. Dej sa tým nutne nemusí posúvať vpred, ale pôžitok je aspoň u mňa značný. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak tak na to koukám, tak za chvíli bude v čase zapletený celý město, což znamená čím dál tím víc lidí, co to může posrat. A vypadá to, že to někdo dost fatálně posral, protože způsobit apokalypsu asi nebude úplně jednoduchý, i když.. Z Jonase se nám vyklubal Adam. Hádám, že když vybouchla elektrárna, stál Jonas moc blízko reaktoru, protože jinak si tu jeho krásnou Adamovu tvář nedokážu vysvětlit. :D ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1921.Zranený Jonas sa preberie na poli vo Windene. Miestny obyvatelia sa oňho postarajúä nakoľko predpokladajú že sa vracia z ruského zajatia po konci 1.svetovej vojny. Stretne sa s mladým Noahom a jeho sestrou Agnes a pokúša sa vyhľadať portál v jaskyni, ktorý je však ešte zatvorený a Noah ho vezme za Adamom.V roku 2020 dospelý Jonas, Hannaha Charlotta rozhodnú Katharine povedať, čo sa stalo s jej deťmi, tá si však najprv myslí že sa jedná o žart. Martha, Magnus, Franziska a Elisabeth sa vyberú do jaskyne, kde narazia na Bartosza. Vezmú mu stroj času a spútaného ho nechajú v jaskyni. Vyšetrovateľ Clausen navštívi šéfa jadrovej elektrárne. V roku 2053 sa Silja a Elizabeth stretnú v ruinách elektrárne. Fotka Mikkela zo školskej ročenky mi nedala spávať už počas prvej série a napriek tomu, že ani identina Adama neprekvapila, seriál Dark neprestáva udivovať a Stranger Things popri ňom vyzerajú ako Harvepíno... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žasnu nad tím, jak promyšlený to ti Němci mají. Jestli si to ten seriál nepokazí, tak to bude pro mě jeden z nejlepších seriálů co jsem viděl, nebo minimálně jeden z mých nejoblíbenějších. Velká věc :-) ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sic mundus creatus est. Seriál ověnčený záhadami se začíná rozkrývat, a tím ukazuje, jak je vše epicky propojené a úžasné. Tedy spíš úžasně nepochopitelné. Přibývají časová období a vykreslují se vztahy mezi rodinami, což mi hlava přestává brát a musím si díl pozastavovat. ()

Tet.Ew 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk má pocit že konečně začíná chápat a oni mu to takhle zkomplikují... Tenhle scénář byl prostě napsán a žádný škrty ani úpravy se nekonaly. Muselo to být všechno vymyšlený a musí to tak být. Miluji to. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi líbí, že tu "filozofii" cestování časem už pochopilo víc postav. Teď už si jen upřesnit, proti komu se půjde a proč (a kdy). Závěrečný twist mi dal do hlavy ještě většího brouka, než doteď. A to jsem si myslel, že už nebudu mít víc otázek. ()

Reklama

Reklama