Reklama

Reklama

Dark - Season 2 (2019) (série)


Nekonečný cyklus (S02E06)

(epizoda)
  • Německo Ein unendlicher Kreis (více)
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, 2019, 55 min

VOD (1)

Jonas připraví plán na odvrácení apokalypsy a odcestuje do roku 2019. Během oslavy výročí Nielsenových se Ulrich vytratí s Hannah. (Netflix)

Recenze (21)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se vracíme v čase na začátek seriálu, Mikkel/Michael ví, co bude muset udělat. Jonas relaxuje u jezera s Marthou a přemejšlí, jak ji sbalit, což mu nakonec usnadní jeho já z budoucnosti a odvede všechnnu těžkou práci za něj. Magnus se setká s nahou Franziskou a radši prchne zpátky do lesa. Zkrátka dobrej návrat do minulosti, vypadá to, že nějaký věci se prostě musí stát a jen tak změnit nejdou. Hodnocení: 9/10 ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat před první epizodu první sezóny je skvělý. Nicméně nic není tak, jak se na první pohled zdá. A tak i návrat do minulosti s cílem ji změnit, může vést k tomu, že ji vlastně vytvoříte. Ta provázanost je skutečně fascinující. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jonas sa vracia v čase dňa 20.6.2019, aby zabránil Michaelovi, svojmu otcovi spáchať samovraždu. Jeho ja z roku 2019 trávi pri jazere čas s Marthou, Bartoszom a Magnusom. Michael sa stretne so svojim detským ja Mikkelom. Aleksander sa obáva, že ho dostihne jeho minulosť. Jonas (2020) sa snaží otca prehovoriť, aby nenapísal list a nespáchal samovraždu, načo mu Michael odpovie že to vôbec nemal v pláne. a že pravdepodobne ho poslal sám Adam (čiže jonas) aby ho presvedčil, aby ju vykonal a tým sa celý cyklus mohol začať. Jonas tomu nemôže uveriť, ale potom mu otec povie, ako vlastne ako dieťa zmizol a že to bol práve Jonas, kto ho priviedol do jaskyne. V závere sa dozvieme aj mená ďalších dvoch členov Six mundus. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem vývoj okolo Jonase a Mikkela předvídal, stejně musím uznale pokývat hlavou nad tím, jak tvůrcům vše zapadá do sebe. Tahle stále více se zamotávající smyčka nese znaky neodfláknuté promyšlenosti. Snad to tak vydrží až do konce/začátku. Epizoda je za 5 hvězd ovšem už jen díky vykozené zrzce. Takže kdo má klid, může u toho pohonívat. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je úžasný. Provázanost minulosti a budoucnosti s nevyvratelností přítomnosti je neskutečná. Teda neskutečný je, jak tak geniálně nepochopitelnou myšlenku dokázali tvůrci zhmotnit, osadit perfektními herci, mrazivou atmosférou, ikonickou hudbou a emocemi, který se prodíraj mejma slznejma kanálkama. ()

TeamStark 

všechny recenze uživatele

#PozorSpoilíky Po zběsilém a skoro epileptické cestování časem přes 5 časových linek v posledních dílech, kdy děj nevydržel na jednom místě (tedy čase) skoro ani pár minut, nám tvůrci nabídli nádech. Tedy přesněji, ne nádech při kterém se zklidni váš tep, nervy a mozkové závity, ale epizodu jejíž děj se odehrává pouze na jednom místě (zase chyba...v jedné časové líní).  Velmi melancholická vsuvka (ale přesto pro budoucí smysl velmi důležitá) do života postav před vším tím šílenstvím.  Už víme totožnost cestovatelů. Jonas byl sám sebou poslán do pasti, čímž zajistil, že vše bude tak jak bylo. (Nebo bylo tak jak bude??? Už ani nevím) A Mikkel se poprvé a naposledy setkal s Michaelem.  Apokalypsa může začít. ()

Reklama

Reklama