Reklama

Reklama

Dark - Season 3

(série)
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, 2020, 8 h 28 min (Minutáž: 57–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Carlotta von Falkenhayn, Claude Albert Heinrich, Karoline Eichhorn, Hermann Beyer, Peter Benedict, Nils Brunkhorst, Barbara Nüsse, Natascha Paulick (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Zběsilé cestování v čase spěje k vyvrcholení. V podivném novém světě jsou některé věci povědomé, ale jiné znepokojivě neznámé. (Netflix)

Recenze (71)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože několik časových linek a cestování skoro všech postav mezi nimi bylo tvůrcům málo, přidali sem ještě paralelní svět, mezi jehož časovými úseky také všichni cestují. Chvílemi je to na naprosté zavaření mozku, ve finále ale dává smysl. Sice mě nejvíc bavila série druhá, ale tahle je taky šperk. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna seriálu „Dark“ je z mého pohledu pozitivní hlavně v tom, že je to zároveň sezóna poslední, která ukončila seriál, jenž začal celkem dobře, ale pak se stal zbytečně komplikovaným. Nemyslím si, že je až tak chytrý, je však možné, že jsem jen na něco podobného neměl náladu. Přesto jsou zde stále určité kvality, proč rozhodně stojí za to seriál dokoukat do konce. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejspíš jeden ze všech seriálů s nejlepším zakončením. Velká škoda, že poslední dva díly nenatáhly ještě o tu jednu sérii víc. Až moc se k tomu přímo vybízí. Takhle je to bohužel strašně urychlené a pár menších otázek stále nezodpovězené. Ale naštěstí to nejdůležitější víme a jak už Dark známe, dává to naprostý smysl. Něco podobného se asi zase dlouho nenatočí. 96/100 ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí a zárověn poslední série - (9/10) : Seriál, kterého je pro tento svět až škoda.. Dovoluji si tvrdit, protože třetí série překonala veškerá moje očekávání a já měl v létě Vánoce..Všechno bylo krásně vyšperkované, promyšlené a hlavně všechno dává smysl i když to v průběhu seriálu vůbec smysl nedává. Tohle je prostě nadčasové dílo. Německý skvost. Masterpiece. Nejlepší epizoda: Život a smrt (S03E05) . ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

You just wrinkled my brain! a teď lehké spoilery. Jo, everything is connected, ale tohle incestní městečko je už fakt crazy! Preferuju sice model jedna epizoda týdně, ale tohle je pro netflix jako dělaný, protože nebýt toho jednodenního binge watchingu, tak budu ještě víc ztracená než teď. Jinak teda klobouk dolu tvůrcům, že i přes těch několik (desítek - pokud počítáme i verze z různých dekád) postav se divák dokáže pořád ještě orientovat. Nicméně na mě už bylo těch časových skoků v týhle řadě moc, a často tady chyběla ta vizuálně/emoční odměna ve formě splitscreenů, jako tomu bylo v předchozích řadách (ale konec E6 s Block Party se k tomu božsky vrátil, dokonce to poslal úplně na jinej level!). Co mě ale vlastně nejvíc štvalo, tak to, že Jonas a Martha (a ostatní) jsou ve většině případů strašně pasivní postavy, kterým většinou říká jejich starší já, co mají udělat nebo do jakýho času a světa jít. Což je pak přesně případ Claudie, jako takový finalový deus ex machiny. Není to masterpiece jako byla první řada, ale pořád je to těžkej netflixovskej nadprůměr. Soundtrack top. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (9)

  • V závěru epizody je použita skladba „Broken Sleep“ od Agnes Obel. (Kokosak91)
  • Ke konci epizody zazní píseň „Inside“ od Chrise Avantgardea. (Doomcourier)
  • Ke konci epizody zazní píseň „Pneumothorax“ od hudební skupiny Blueneck. (Doomcourier)

Reklama

Reklama