Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jonas se vynoří z jeskyně v roce 2019 a svět kolem je důvěrně známý i cizí zároveň. Windenem otřásá zmizení malého kluka. (Netflix)

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak by sa niekomu prvé dve série Dark zdali nebodaj príliš triviálne, tak tvorcovia pridávajú update a celú vec ešte komplikujú o jednu úroveň vyššie, ale pokúsim sa nespoilerovať. Osobne som očakával, že priebeh tretej série pôjde smerom Predestination a aj pointa bude predstavovať niečo v zmysle, že vo Windene je v skutočnosti iba jedna žena a jeden chlap, ale odpovede na základné aj dielčie otázky budú tkvieť zrejme v niečom inom. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost jsem se bála, že jak tam přidaj další svět, pěkně se do toho zamotaj a nebudou vědět, co s tím, ale zatím to vypadá dost nadějně. Líbí se mi, jak je tady všechno obráceně. Jenom Ulrich je tady dokonce ještě větší kokot. Cápek bude mít za chvíli na účtě tak 5 rozvodů. Ale do tý komisařky bych neřekla, ale tady je všechno vlastně vzhůru nohama. Každopádně úžasná tajemná atmosféra se nezměnila, díky bohu to bych se fakt nasrala. Dokonce mi přijde víc hororová než předtím, no tak to si nechám líbit. Hodnocení: Největší náhodou pro mě zůstává velikost městečka Winden, tak snad se to objasní. :D/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Joonas vo Windene 2.0 stretáva známych ľudí, pre ktorých je iba cudzincom. Zisťuje, že v meste sa nachádza práve 4.11.2019, teda v deň keď vo Windene 1.0 zmizol Mikkel Nielsen. Keď však prichádza na miesto, kde k jeho zmiznutiu prišlo zisťuje, že Mikkel tam neprišiel a tak nevie Marthe, Bartozsovi a ostatným nič vysvetliť, nakoľko sám nič nechápe. Isté je však iba to, že zažíva Dejá vú...viac ako solídny úvod, nakoľko aj medzí obľúbenými mám uživateľov ktorých tento výborný seriál oslovil pre istotu aj s varovaním, že moje komentáre budú obsahovať dejovú líniu príbehu, avšak na druhej strane mi je jasné že väčšina ľudí si komentáre prečíta až potom, keď si epizódu pozrú sami. Pri niektorých filmoch či seriáloch však môže zvíťaziť zvedavosť a preto komentár prvýkrát aj s varovaním. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli nepřibydou skoky mezi světy, které se tak navzájem budou ovlivňovat, tak to tahle odbočka do paralelního světa nemá význam. Nebo ne takový. Protože pak to bude hlavně prostor, kam chtěli tvůrci expandovat, aby seriál mohl pokračovat. Nicméně mě by osobně zajímala předchozí smyčka, přijde mi, že stále leccos neznáme. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle nový svět je skvělý. Jiný, ale zároveň stejný. Zakazuji si přemýšlet nad pointou dopředu  :D prostě, když to až moc trochu dává smysl a pamatujete si, kdo je kdo, tak tadá  ;) ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dark vykopává svou závěrečnou sérii svým už dávno vybudovaným signifikantním stylem, tedy spletité klubko informací, skutečností a osudů se po částečném rozmotání minulou sérií jen touto epizodou nabaluje o mnoho nových provázků zamotávajících celičký příběh zase více a více. Jsem zvědav, jak z toho chtějí tvůrci za zbylých 7 epizod vybruslit tak, aby se do toho nezamotali také. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S novou serii jsme dostali takovy 'what if' ale trosicku mi tam chybelo, jak to zapadne do celkoveho obrazku? Jsem presvedcen, ze se k tomu tvurci dostanou, ale male naznaceni by sluselo i v prvnim dile. Bez toho je toto jen takove co by se stalo kdyby... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečně jsem se bál, jestli se s myšlenkou alternativních světů všecko zbytečně překombinuje nebo naopak až příliš ulehčí. U tohoto televizního skvostu je ale samozřejmě realita naprosto jinde a po tom roce čekání tady máme další na mozkové závity útočící osmihodinovku, během níž ani nebudeme stačit dýchat. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

To je prostě námrd. !!!!! Člověk se jakžtakž začne chytat a tvurci hneeeed podojej mozek dalším krásným chaosem. Američani mají co dohánět, respektive na toto téma nelze laťku uz přeskočit, leda v paralelním vesmíru:-) ()

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DARK jsem si díky první a druhé sérii zamilovala jak jen to šlo. Na třetí sérii jsem se nesmírně těšila a pak přišel den D. Den, kdy vyšla první epizoda třetí a záverečné série a mě přepadl tak trochu strach. Co když tvůrci neukočírují to, k čemu si našlápli v posledním díle druhé série? Možná proto jsem zhlédnutí odsouvala, ale dnes někde psali “třetí série DARKu má na CSFD 95%“. To byl ten impuls co jsem potřebovala,... Takovejhle “návrat domů” jsem teda rozhodně nečekala. První epizoda je totiž zkrátka a jasně naprosto skvostná nálož napětí, překvapení a emocí, kterou každý fanoušek DARKu chce. Teď už nemám strach. Naopak. Věřím, ze DARK bude mistrovské dílo. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tie ksichty z úvodnej trojice museli pekne dlho hľadať :) Inak roztomilý štart poslednej série, takto nejako mohla začínať posledná séria Lost, keby tvorcovia nepísali scenár hodinu pred natáčaním.  Každopádne najviac epický nápad tvorcov Dark bolo jednoznačne vymeniť ruku za oko :))) ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase na "začátku" toho všeho? No vlastně začátek je konec, všechno je spojené se vším a nelze nic změnit. Už mě to nebaví. Po těch dvou sériích by už konečně mohli začít děj rozplétat, ale tvůrci se rozhodli udělat pravý opak. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelíbí se mi jak a kam tento seriál směřuje a lepší to zřejmě nebude co jsem koukal, takže s ním po první sérii a pár dílech končím. Kvality se mu upřít nedají, ale není to pro každého, mě tenhle koncept nevyhovuje byť jsem velkým příznivcem žánru. Ale je to celkem kvalita, Němci se celkem vytáhli. ()

rengers 

všechny recenze uživatele

První dvě série měli hlavu a patu, ale třetí série hned ze startu velmi nepřehledná a zbytečně komplikovaná.Něco jiného je posun v čase a něco jiného paralelní světy. ()

Reklama

Reklama