Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claudie z roku 2020 má návštěvu, která s sebou přináší varování. Jonase se v předvečer apokalypsy zmocňují pochybnosti o Eviných úmyslech. (Netflix)

Recenze (18)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff tak kde sakra začít.. V týhle epizodě hovna do větráku padat nepřestaly ani na minutku. Nedělám si prdel, za celej seriál sem tam někdo umřel, ale tady to schytala aspoň polovina postav ne? Petrova smrt byla zrovna taková nemastná neslaná - nějakej cápek uprostřed apokalypsy, co je zrovna pedofil, a narazí na malou Elisabeth. Za to Katharina - to je úplně něco jinýho, to byla smrt jak se patří. A zároveň smutná jak sviň, přece jenom zabila ji vlastní máma. Jonas - no taková klasická smrt v náručích přítelkyně, nemůžu si stěžovat, ale radostí taky nejásám. Ale ta celá věc s Charlotte je trochu, jak to říct.. Jsem pro šílenej seriál o cestování časem, ale že si Tannhaus vezme náhodný děcko, co mu položí na práh dvě cizí ženský, no.. chápete. Ale vsadím se, že za tím bylo něco, co jsem nepochopila, už mě to ani nepřekvapuje. :D Hodnocení: Nechápavosti zdar!/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Winden 1.0 - 1986 Katharina prisľúbi Ulrichovi pomoc pri úteku z blázinca, avšak narazí na nečakaný odpor zo strany svojej matky Jany, Mikkel sa vracia "domov" 2019 Charlotte pokračuje s vyšetrovaním v elektrárni 2020 - Elisabeth sa poháda s otcom a rozhodne vzdať sa pátrania po Charlotte a Franziske Winden 2.0 - 2019 Jonas presvedčí Marthu aby sa vzdali pokusu zabrániť výbuchu v elektrárni nakoľko je presvedčený že im Eva klame ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tu sa hrá opäť viac na emócie, a v akom inom seriáli či filme máte možnosť vidieť, ako sa medzi sebou bijú matka s dcérou, ktorá ju príde navštíviť z budúcnosti a je cca v jej veku. Bitiek "ako z Jasona Bournea" je tu ale viacero, raz poslúži kameň, inokedy hasiaci prístroj, nožík je samozrejme klasika... ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K čemu je ten alternativní svět dobrý? Všichni všem lžou a stejně je to houby platný, protože výsledek bude stejný. Je tedy docela jedno, co se komu stane, protože stejně víme, jak to dopadne. A vzájemné rivalitě mezi Adamem a Evou nevěřím, už jenom čekám, kdy se ukáže, že celou dobu vlastně pečou spolu. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja si nemôžem pomôcť, ja si stále myslím, že ten alternatívny svet tam dávať nemuseli. Je to zbytočne rušivé a chaotické a mňa osobne to ani veľmi nebaví. Ale chápem, určite mi plno vecí ušlo a určite to má nejaký zmysel. Za to náš pôvodný svet je stále brilantný, pri scénach z neho ani nedýcham, či sme v postapo budúcnosti alebo v minulosti, tie prepojenia sú absolútne geniálne, všetko do seba krásne zapadá... ()

Zajímavosti (1)

  • V epizodě zazní píseň „In the Woods Somewhere“ od irského hudebníka Hoziera. (Doomcourier)

Reklama

Reklama