Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Adam uvěznil Marthu v roce 2020. Apokalypsa je ale za rohem, a tak zoufalá Martha prosí o pomoc Bartosze. (Netflix)

Recenze (15)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu možno najkomplikovanejšia epizóda celého seriálu, na druhú stranu ale smeruje k jasnému záveru a vieme, komu o čo v ňom ide. Ale o paradoxoch je vlastne aj celá fabula tohto seriálu, ktorý síce stojí na premyslenom scenári, ale vyžaduje od publika držať si v hlave naraz kvantum informácií a ono to na sto percent nie je úplne možné. Pričom logicky čím dlhšie seriál pokračuje, tým je toho viac. Pomerne prekvapivo už dve epizódy pred koncom sa uzavrie niečo, čím sa uzavrela druhá sezóna, ale tu je jasné, že na dopovedanie všetkého nestačí len samotný úkaz, ale aj jeho následky, tentokrát zrejme v inom svetle ako naposledy. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli je to mnou (na 99% nejspíš je), ale tahle třetí série se mi nezdá tak skvělá a dechberoucí jako ty předešlý (sakra práce). A než mě za to ukamenujete, chtěla bych dodat, že je to pořád pěknej seriál - má to dobrou atmosféru a všechny ty další věci, ale už mi to zkrátka nepřijde tak fascinující.. Každopádně, pořád si velice užívám podivný osudy rodin z Windenu - především "velká prdel" byla sledovat, jak Alexandr doslova přiznal svýmu synovi, že je vrah, a pak se divil, že se ani nenechal obejmout. Ale jsem zatraceně ráda za to, že to celý konečně začíná dávat smysl, sice jenom trochu (tak z 10%), ale malej krůček taky krůček (hlavně ve vesmíru, ale to sem teď nepatří xd). A ta scéna, kdy Franziska a Magnus sedí spolu u jezera, zatímco se na ně valí apokalypsa, je prostě vizuální orgáč. Hodnocení: děcka jsou zkáza světa, já to věděla/10 ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravdupovediac, keby to čoskoro nekončí, tak sa na to vyserem, aby som si nekazil dojem po dvoch špičových sériach. Nejako som sa v tom už úplne stratil a je mi už v podstate jedno, čo sa bude diať. Keby dostanem vždy jeden cent po tom, ako niekto spomenie osud, alebo na niečo neodpovie, tak som už multimiliardár. Ale má to tu 86%, tak chyba bude asi na mojej strane no... ()

Zajímavosti (1)

  • V epizodě hraje remixovaná skladba „The Pioneers“ od hudební skupiny Bloc Party. (Doomcourier)

Reklama

Reklama