Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer 1
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele Vodnářka k tomuto seriálu (1)

Dark (2017) 

Že v Německu vzniká velké množství skvělých filmů a seriálů vím už dlouho, jsem však ráda, že se tato informace pomalu rozšiřuje do světa. Dark zavádí diváky do temných lesů okolo poněkud zvráceného městečka Winden, kde se ztrácí děti, dospělí blázní a pokřivuje se čas. S každým dílem odhalujeme o něco víc z téhle skládačky a propadáme se hlouběji v čase. Až je skoro nemožné z této smyčky pod komplexem kontroverzní jaderné elektrárny uniknout, takže doporučuji vyhradit si na seriál alespoň celý den z víkendu. I přes lehké zklamání na konci a pár náročně uchopitelných logických zkratek pro mě jeden z nejlepších seriálů posledních měsíců. ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama