Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

Dark (2017) 

Mnozí Dark považují za německou odpověď na Stranger Things, ale s tím to má společného tak akorát to, že se jedná o seriál. Dark se sice ze začátku tváří, že se jedná o klasické městečko, kde se dějou divné věci a kde má každý nějaké to své podivné tajemství. Postupně ale vychází na jevo, že vše souvisí se vším, což je vlastně mantra celého seriálu. A to se mi líbilo. Seriál má úžasnou atmosféru a to ve všech třech liniích, výborné herce, byť k některým dětským a mladistvým asi nebudete cítit sympatie, ale i to si časem sedne a hlavně je tu příběh, který možná ohlodán na kost není až tak originální, ale tvůrcům se ho podařilo zabalit do neokoukaného hávu. Jasně, kdyby jsem se v tom rýpal, tak bych našel spoustu nelogičností stran časových paradoxů atp., ale tady jsem neměl potřebu. Odar se vrátil z ne příliš vydařeného výletu do Ameriky a dobře udělal. Už se těším na druhou řadu. 90% ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama