Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer 2
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele Fr k tomuto seriálu (3)

Dark (2017) 

„TAM VENKU JSOU VĚCI, KTERÝ NAŠE MYSL NEDOKÁŽE ZPRACOVAT.“… /// Překvapilo mě, jak mě to chytlo! Čekal jsem „dětský“ věci, ale tady jde hlavně o tajemno a kosťáky, který má většina obyvatel městečka s jadernou elektrárnou a záhadnou jeskyní nejen ve svý skříni. Postav je dost, navíc občas sledujeme mladší verzi tý starší (prostě migrace v čase, no…), ale postupně člověk „chápe“. Možná tady je spousta paradoxů, ale příběh má fajn dramatickou atmosféru. Ke konci přibejvá i filozofování… ale to sebou asi cestování časem logicky přináší. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že Einstein a Rosen něco přehlídli. 2.) U nás se všichni choděj ztrácet do jeskyně. 3.) Thx za titule „Mirinkat“ a „Parzival“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Season 2 (2019) (S02) 

„JESTLI USPĚJEŠ, NASTOLÍME VE SVĚTĚ POŘÁDEK...“ /// Prolíná se tady toho tři prdele. Občas jsem ztracenej ne v čase, ale v postavách. (Z toho vyplývá, že je to určený spíš těm bystřejším.) Už to není tak strašně zajímavý jako jednička, ale „jen“ zajímavý. Osudy se proplejtaj kurevským tempem a brzo nevím, jestli jsem JÁ z dneška nebo JÁ ze včerejška. Serou na veškerý paradoxy, ale mají moji pozornost. V matrixu je spousta chyb, takže si tady každej… fakt skoro každej… lítá sem a tam a prolínat se mají začít nejen doby, ale i světy… no to jsem zvědavej, jak tohle budu stíhat… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Čekám na svůj nejoblíbenější song. 2.) Zapojil jsem se do nekonečnýho cyklu. 3.) Thx za titule „Edna.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Season 3 (2020) (S03) 

„ZAČÁTEK JE KONEC A KONEC JE ZAČÁTEK...“ /// Stejný postavy, jiný osudy. Zajímavý… (bych chtěl říct.) Nejde o to zachránit svět, ale kterej. Navíc tady každej lže, takže orientace v tomhle propletenci… Když dorazíme do finále, je rozuzlení nekonečnýho řetězce osudu vlastně celkem nudný vyprávění. Ale podařilo se jim to všechno rozumně ukončit. Tím myslím, jako že jsem to pochopil i já… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mým patronem je svatý Kryštof. 2.) Říkají mi „blesku“. (jsem totiž neuvěřitelně bysterej…) 3.) Thx za titule „Edna.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama