Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„JESTLI USPĚJEŠ, NASTOLÍME VE SVĚTĚ POŘÁDEK...“ /// Prolíná se tady toho tři prdele. Občas jsem ztracenej ne v čase, ale v postavách. (Z toho vyplývá, že je to určený spíš těm bystřejším.) Už to není tak strašně zajímavý jako jednička, ale „jen“ zajímavý. Osudy se proplejtaj kurevským tempem a brzo nevím, jestli jsem JÁ z dneška nebo JÁ ze včerejška. Serou na veškerý paradoxy, ale mají moji pozornost. V matrixu je spousta chyb, takže si tady každej… fakt skoro každej… lítá sem a tam a prolínat se mají začít nejen doby, ale i světy… no to jsem zvědavej, jak tohle budu stíhat… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Čekám na svůj nejoblíbenější song. 2.) Zapojil jsem se do nekonečnýho cyklu. 3.) Thx za titule „Edna.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria, ktorá od kritikov a ozajstných filmových znalcov, narozdiel od tých samozvaných na čsfd dostala 100% na Rotten Tomatoes a od fanúšikov 97% posunula otázky z Kde je Mikkel už nielen na Kedy je Mikkel ale aj v ktorej dimenzii je Mikkel. Je pochopiteľné, že na tunajšej databáze má seriál nižšie hodnotenie, pretože je príliš náročný na vnímanie deja v širšom kontexte a pri viacerých úsekoch sa diváci skrátka strácajú v tom čo a prečo sa deje a prečo práve tak. Je jasné že potom na čsfd vyletí Sranger Things do vysokých čísel, aj keď jeho podobné zameranie zďaleka nie je tak náročné. Dark sa jednoznačne radí medzi seriály pre náročných divákov s tomu zodpovedajúcim počtom hodnotení na čsfd. Naše publikum je predsa len zvyknuté na Susedov či 200 opakovaní Krok za krokom či Marvelovky... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu „Dark mě zásadně nepřesvědčila, že se jedná o seriál výrazně skvělý, i když se mu musí nechat, že to je seriál, který může sci-fi fanoušky nadchnout. Sám si ale říkám, jestli už to prostě není moc přeplácané, moc překombinované. Jo, a nebudu lhát, cestování v čase a kauzalita není zrovna něco, co bych u filmů a seriálů příliš vyhledával. Tady mě ale víc mrzí nevyužití atmosféry. Ale je tu místy opět skvělý soundtrack. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to vypadalo, že kvalita přecijen půjde po první sérii o něco dolu, protože tvůrci první 2 díly spíše jen tak pomalu přešlapávali na místě, a děj se dopředu příliš neposouval. Pak se do toho tvůrci ale opět obuli, a byli jsme zpět na vlně první řady. Časové linie se střídají jak ponožky, postav je tu tolik, že se všechny propojené filmové vesmíry mohou jít zahrabat, všichni jsou už příbuzní se všema, a do toho všeho se přidávají i paralelení časové linie. Tvůrci zatím naštěstí nemají příliš touhu krkolomně vysvětlovat všechny otázky, a s ledovým klidem klidně servírují další a další, které nedají divákovi spát. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne vždycky se stává, aby druhá řada překonala tu první. Hodně přemýšlím nad tím, jak moc to mají tvůrci dopředu rozmyšlené, nebo jestli postupně zaplňují volná místa, které si dříve nechali. Tady to totiž šlo snadno. Jestli takto budou pokračovat, tak přesun do čtvrté dimenze nepomůže a bude se muset dál. No ale kam? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ke konci epizody zazní píseň „May The Angels“ od zpěvačky Alev Lenz. (Doomcourier)
  • V epizodě zazní skladba „The World Retreats“ od hudebníka Davida O'Dowda. (Doomcourier)

Reklama

Reklama