Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shaun stále chce obnovit přátelství s Glassmanem, ale dozvídá se zprávu, se kterou se odmítá smířit. Doktor má nádor na mozku a lékaři mu dávají 12 až 18 měsíců života. Rezidenti mají na starost vysokoškolského studenta, u kterého se projeví nečekané komplikace. Jared a Alex jsou rozhodnuti zjistit u jeho kamaráda, co důležitého jim zatajil. Komplikace byly způsobeny při přijímacím rituálu do školního Bratrstva. Mladík musel spolykat kapsle na praní prádla. Shaun kvůli nesoustředěnosti ohrozí postavení své i doktora Glassmana, když udělá chybu při operaci a pacient musí být reoperován. Hrozí, že Shauna vyhodí a dr. Glassman bude muset odstoupit, neboť se za Shauna zaručil... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle hra na dobrý, špatný, dobrý, špatný je neřestí mnoha dílů a je to škoda. Tak buď jdu do nějaké události naplno, nebo to nechám být. I tak jsem si pořvala, nebudu lhát. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsou věci, já jsem to původně tipoval na mrtvici. I tentokrát se podařilo naplno využít postavu Shauna Murphyho , fakt mě bavila jeho posedlost tumorem a hledání skalpelu mě dostávalo do kolen. Škoda, že se nepovedlo vynechat scény, které mě zřejmě měly dojmout, ale zbytečně pokazily celkový dojem. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu hodnotit na základě celé série, paradoxně jsem se ze zvědavosti podíval na poslední 3 díly a tedy, musím konstatovat, že na mě tento seriál zapůsobil! Jen za ty tři díly jsem si dokázal oblíbit nejen hlavního autistického hrdinu, ale i ostatní důležité postavy a dokonce pochválit i nápady na jednotlivé případy a jejich řešení. Vše podkresleno zajímavou, klidnou atmosférou a vynikající hudbou. Snad se mi podaří vidět sérii celou, případně navážu až druhou. Původně jsem nečekal, že něco předčí Dr. House, ale zde se stejný tvůrce rozhodně nezapře. ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama