Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Glassman hledá Shauna, ale ten se mu vyhýbá. Lea vezme Shauna na výlet, aby si vyčistil hlavu. V nemocnici zatím budou doktor Melendez a Claire provádět transplantaci ledviny mezi jednovaječnými siamskými dvojčaty. Jared se snaží dosáhnout znovupřijetí do nemocnice. Melendez zvažuje, jaký zaujme postoj ke skutečnosti, že Jessica nechce mít děti. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj jedenácté epizody mě tentokrát slušně pobavil, obě dějové linie měly něco do sebe a jsem ochoten uznat, že dojemných scén kolem siamských dvojčat mohli tvůrci zařadit i víc, takže jsem jim velmi vděčný za to, že se tak nestalo. Road trip byl vtipný od začátku až do konce, proto hodnotím čtyřmi hvězdičkami. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje SPOILER!! Na začátku tohoto dílu jsem si hned řekla: Leo, tebe nakonec nebudu mít vůbec ráda... Člověk nemusí být nijak zvlášť chytrá hlavička, aby si spočítal, že zatímco morous Glassman (který to opravdu s tou asistentkou, byť v dobré víře, hodně přehnal) tu pro Shauna bude nejspíš do doby, dokud ho neodnesou nohama napřed, ona, která mu možná dá zážitek v podobě spálených pneumatik, kocoviny a první pusy, půjde dál a bude žít svůj život. Tady to nejspíš bude nějak pokračovat, ono to s tím stěhováním tak horký nebude. Nicméně s velkou pravděpodobností je takový člověk jen mihnutí v Shaunově životě. Ale proč mu u toho nedat pár erudovaných rad do života, a nezhodnotit u toho člověka, který se stará. ()

Reklama

Reklama