Reklama

Reklama

Dobrý doktor - Série 2

(série)
USA, (2018–2019), 12 h 53 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Christina Chang, Nneka Croal, Lisa Edelstein, Lane Edwards, Beau Garrett, Nicholas Gonzalez, Fiona Gubelmann, Hill Harper, Will Yun Lee (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Ve vztazích s ostatními už je Shaun pevnější v kramflecích a dál využívá svoje výjimečné schopnosti k tomu, aby pomáhal pacientům na chirurgii. (Netflix)

Recenze (4)

Stifmeister 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

///   Bohužel druhá série toho seriálu nebyla takovým zážitkem, jaký jsem po skončení první série očekával. Začátek druhé série sliboval hodně a přechod na 3. sérii vypadal nadějně a zajímavě. Bohužel, největší problém 2. série se nacházel právě ve středu děje. Některé případy byly nudné a nebyly tak zajímavé jako v první sérii. Měl jsem dojem, že tvůrci se soustředili především na onkologické případy a zanedbali jiné nemoci. Navíc nové postavy, které byly představeny, nevydržely ve středu děje příliš dlouho, a některé z těch, které byly v první sérii důležité, náhle zmizely. Jsem zvědavý, jak si povede třetí řada, ale když vidím, jak je hodnocení celé třetí série nízké, jsem lehce skeptický. Celkově bych druhou sérii ohodnotil |6.5/10|. PS: Třetí série mě začala bohužel nudit, až jsem musel s sledováním přestat, což mě upřímně mrzí... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala naprosto výtečně - prvních asi 6 dílů jsem sledoval se zatajeným dechem a bral je jako velký pokrok oproti rozjezdové první. Bohužel časem další epizody sklouzávaly skoro až do průměru, neustále opakovaly to samé dokola (skoro v každém díle nějaký druh tumoru) a i na poli postav šlo o jeden velký kolotoč (protivný Glassman jednal jednou tak, jindy onak). Celkem mě potěšilo zajímavé vyvrcholení, které v jednu chvíli působilo až skoro definitivním dojmem. Vesměs spokojenost, seriál mě stále baví a jsem zvědavý, co přinese třetí série. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi určitě líbila míň, než ta první. Omílá totiž spoustu věcí pořád dokola jako kolovrátek a případy (nádor za nádorem) jsou málokdy natolik výrazné, aby díl utáhly. Navíc se mi celkem zprotivila svatá Claire, která začíná být až příliš dokonalá, dr. Glassman jehož nádor se nemůže rozhodnout, zda ho zabije či ne a nakonec i Shaun svou úmorností (v čemkoli). ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shaun je prostě miláček. Jeho spolubydlení je super koření druhé řady. A potíže doktora Glassmana jsou zajímavou zápletkou. Nemocniční příběhy už tak zajímavé nejsou. To je opravdu skoro každý druhý pacient chirurgie postižený nějakým druhem tumoru? Nebo spíš scénáristů nepřicházely nápady na jiné choroby? Těžko říct. Přesto i druhá série je skvělá a to opět díky Freddiemu. ()

Galerie (706)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě vezme Lea (Paige Spara) Shauna (Freddie Highmore) a Dr. Glassmana (Richard Schiff) do restaurace ve firmě, kde pracuje. Vzhledem ke všem možnostem, které jejich restaurace nabízí, se Dr. Glassman sarkasticky zeptá, jestli mají také létající skleněný výtah. Je to narážka na film Karlík a továrna na čokoládu z roku 2005 ve kterém hrál představitel Shauna hlavní roli. (HonzaR.)

Reklama

Reklama