Reklama

Reklama

Recenze (27)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NEJSEM TVŮJ PES, LIZO…“ /// Lehce černohumorná jednoaktovka o týpkovi, kterej kvůli kusu prochcanýho masa… Prostě píčovina, pozdějc uchylárna… se kterou projebete hodinu a půl. Ale finále je dobrá prdel! (teda jak se to vezme…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Informace poskytuju jen za lízačku kachny. 2.) Nechci bejt malý ochočený štěňátko. 3.) Thx za titule „zulofff“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná béčková podívaná o sexy šlapce, která se rozhodne se svým přítelem ukrást prachy svému Sugar Daddy, jenže se to celé strhne v spoušť plnou zvratů, překvapení, mrtvol, zvrácených postav a krve. Velmi slušná zábava, která je pestře natočená, příjemně krvavá, chutně vzrušivá a místy i vtipná. Je to sice takové nenáročné béčko na jedno podívání, ale splňuje všechny kritéria, které se od filmu očekávají, takže na podívání ideální volba. Závěrečný masakr v karavanu byl skvělý. 75% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavně cáklá záležitost, kde má týpek vyloženou smůlu si najít normální ženskou. Postava úchylného Dwayna by si zasloužila svůj vlastní film. 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Chip (Matthew Gray Gubler) je smolař, blb a slaboch. Bohužel hraje blba tak, až se stává nesympatickým, proto mně byl jeho osud ukradený, což jistě nebyl záměr tvůrců. Navíc je to divně feministický snímek, kde oráčem je žena a muž pluhem notně zrezivělým. Připomnělo mi to černé britské komedie, kde se sice všechno hroutí, ale divák se baví. Já se tolik nebavil, snad že Američani do toho neumí tak často dát více nadhledu. Gore fajn, hlavně v závěru, kdy mačeta umí řící jasné krvé šplouch. Ano, Peter Jaymes Jr. úchyláka nehrál, on jím byl. O rockové zpestření se postarala skupina Falling Still, naopak retro zastoupil jeden z velkých hitů od M - Pop Music. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film, co má dostatek temných a ujetých existencí, a jehož základem je zvýšená spotřeba krevních konzerv. AnnaLynne McCord, na kterou flick nejvíc láká, dostala po delší době důvěru zahrát si proradnou sexy šílenou mrchu, která využije oddanosti a zamilovanosti svého partnera k provedení loupeže v domě jejího sexuálního klienta, sic na delší dobu po začátku zmizí ze scény, aby dala výrazný prostor svému filmovému partnerovi Matthew Gray Gublerovi, kterému získaný lup začne působit nemalé problémy. A aby toho bylo dost, po dvou mrtvolách na začátku se dostaví i další velmi nečekaní zájemci o lup, na scéně se zjeví i zvrácený a totálně odpudivý bratr přítelkyně a nepohodlný svědek loupeže se záhy stává vítaným partnerem ve zločinu. A ona tajemná číslovka 68 v názvu filmu představuje hodnotu bankovek v sejfu, na kterou má pár spadeno, tedy 68 000 $. Film je značně nepředvídatelnou undergroundovou záležitostí, kdy se nejednou změní ráz i žánr vyprávění. Začíná to jako romance, kdy si pár užívá divokého sexu, náhle přijde nápad pumpnout bohatého klienta o jeho jmění, hned nato se ocitáme v zajetí zvrhlíka, co ze žen dělá sekanou atd. Dostaví se prvky černé komedie, thrilleru, romance, exploitation a já nevím čeho všeho ještě. Přitom si absolutně nic z toho nepřekáží a režijně je to povýšeno na prima bujarý level. Zdánlivá okoukanost je záhy zatlačena sebevědomou režií, která R-rating využívá na maximum. Kamera jen vzácně otrlým divákům zamítne explicitní záběr. Nechybí porce zvratů a extrémních scén.Vizuálně i technicky v pohodě zvládnuté. Trenta Haagu z jeho hereckých rolí si nikdo moc nevybaví, coby režisér je málo vytěžovaný, tohle je teprve jeho druhý film a po sadistickém kousku "Chop" se jedná o další pozoruhodný příspěvek do undergroundové rodiny, která do svých řad láká extrémně otrlé diváky, neb tohle není film pro masy, které žvýkají popcorn u spotřebních "drasťáren". 10/10 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dal bych odpad, ale byly tam celkem pěkný kundy a ten konec nebyl uplně k zahození. Jinak je to šíleně špatná mrdka. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů zde jsem si udělal představu, že film bude zábavný, laciný, divoký s možná překombinovanou zápletkou. Po shlédnutí ještě dodám místy originální. Fanoušci zkažené ženy mohou mít nový idol. Výborná charakteristika ženy. Chvílemi je film až na hraně parodie, ale nikdy ji nepřekročí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šlapka zlanaří svého přítele, toho času jezdícího s hovnocucem, pro krádež v domě jednoho z jejích kunčoftů. Nicméně vše nejde podle plánu a s první prolitou kapkou krve se z už tak lehce střeleného děvčete stává psychomagor. Fajn hlína plná pošuků, krásnejch a šílenejch ženskejch i stříkající krve či ustřelených končetin. Dokázal bych si to sice představit ještě o něco ulítlejší a krvavější, ale i tohle mě příjemně překvapilo. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela fajn akční komedie, která v sobě má skutečně i romantický potenciál, ale takový docela příjemně drsný, takže rozhodně nečekejte nic přeslazeného. Holky jsou zde hezké, chlapi jsou zde spíše pitomí, ale má to drive, takže to jede od začátku do konce a nakonec to skončí a vy nemáte pocit ztraceného času. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tady máme kluka, co má prostě smůlu na ženský. Je to komedie a měli bychom se tomu smát. Jeho první holka je divoká, je z ní hotovej a nabídne mu výbornej kšeft. Vykradou spolu barák. Pro jistotu si vezmou pistole. Nic se nemůže stát a vydělají 68 tisíc dolarů. Tak to provedou, celý se to zamotá a pak už nějak není cesty zpátky. Omleté téma, kde nejlepší film ze žánru je určitě U-turn Olivera Stonea. Tady je trochu moc násilí, které nemá žádný důvod ani smysl a jednání osob zúčastněných je zcela mimo mísu. Rejža chtěl evidentně zaujmout hlavně ujetostí postav, zapomněl ale, že to celé musí držet pohromadě něčím, anebo někým. Ten kluk je tak neschopnej, že je na politování až zabití. Zbytek postav nestojí za řeč. Kolem a kolem vzato žánrový spletenec jehož výsledkem je blábol. 50% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuji kvalitní feministický film. Sice je to pořád sračka, ale aspoň je to vtipný. Víc z toho vytřískat nešlo.Vlastně jsem se na film koukl jen kvůli úžasné umělkyni AnnaLynne, která zarecitovala tak krásnou poezii, že mi to nedalo a musel jsem zjistit, co za stvoření je toho schopné. A vualá objevil jsem tento skvost. Upřímně, kdyby se takto Anička chovala jako matka Putina, tak se Putin radši odstřelí sám už v pubertě, takže ji vlastně docela veřím, že by ho dokázala změnit. No nic, víc filmů s ní nezvládnu, ale tohle reálně nebylo tak zlý. Pokud máte rádi stupidní béčka, kde si ženský dělají z chlapa subinu, tak to pro vás bude vysloveně guilty pleasure. Vlastně stačí, že se vám libí béčka s hromadou krve. Pokud neholdujete ani jednomu, tak se filmu vyhněte obloukem, pač to je fakt herecky i režijně odpad. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Docela drsná romantika o týpkovi, který přitahuje samé šáhlé ženské. Škoda, že tady nebylo víc scén z ranku "karavan". I tak ale hodně dobrá oddychovka. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

M.G.Gubler zjevně nic jiného než vykulené intelektuály s výrazně špatným sociálním odhadem hrát neumí. Vtipné to nebylo, krimi už vůbec ne, dialogy nablblé, ale pointa velmi dobrá. Za tu dávám dvě hvězďule. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek v drsném pojetí o ženskosti, mužnosti a 68 000 dolarů. Bláznovství a šílenostem je tu učiněno tak za dost, až je škoda, že to nevzal do otěží sám Quentin Tarantino. Ale Trent Haaga stojící i za scénářem taktéž věděl co dělá. Drsné hlášky, patřičné násilí se svou brutalitou a gore, nějaká ta úchylnost, dějový tah na branku efektivity. To vše s typickým černým humorem na slovo vzaté. Ano, je to zábavný thriller s přesahy až do hororu, kde se hlavně předvádí ženské pokolení. Když se řekne ‘Psycho’, tak tady to dostává setsakramentsky na významu. Ženy jakožto něžné pohlaví? Tak to pozor! Zvláštní film pro zvláštního diváka. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Když přijmete okolní svět, jak vám ho film servíruje, tak na konci dostanete docela vostrej Bizar....Mě to bavilo. A nezapomeňte za všechno zlý na světě muže hlavně PUSSY :-). ()

mullerad odpad!

všechny recenze uživatele

Kill Road movie plná hnusných scén a neskutočne hlúpeho hlavného hrdinu. Ženská postava je nechutne zvrhlá sadistická kočka, hlavný hrdina mi príde skôr do filmu "blbý a najblbší". Film plný zvrátených postáv z úplného dna spoločnosti. Jediná útecha, že sa dej odohráva za veľkou mlákou. Poteší finálna scéna ako bodka za ozaj uleteným filmom. Film poteší každého správneho sado-masochistu, ja som ho pozeral s otvorenými ústami a veľkými otáznikmi v očiach. ()

Reklama

Reklama