Reklama

Reklama

Rodina k pronájmu

  • Francie Une famille à louer (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Paul-Andre je šarmantní a trochu nesmělý milionář v nejlepších letech. Má všechno, po čem touží, kromě jedné maličkosti. Vlastní rodiny. Rozhodne se proto získat ji, ať to stojí cokoli. Náhodou potká Violette, energickou svobodnou matku dvou dětí, která sa musí pořádně ohánět, aby uživila svojí rodinu a udržela si střechu nad hlavou. Paul-Andre se nad ní slituje a dá jí návrh, který se jen těžko odmítá. Zaplatí všechny její dluhy za podmínky, že si bude moct její rodinu pronajmout. Milionář se tak ocitá v domě plném chaosu, dětí a každodenní reality. Přežije to? (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

Dale 

všechny recenze uživatele

Ten nápad by sa dal nejako stráviť aj keď nie je dvakrát premyslený, ale vôbec nefunguje ako by mal. Medzi titulnou dvojicou to vôbec neiskrí a tak je koniec vyslovene umelo našrubovaný, aby bol happyend, zmysel nedáva vôbec, nechápete, čím si toho druhého mohli získať. Ani čím si získal deti, hlavne keď dcéra z ničoho nič úplne otočí vo vzťahu k potencionálnemu novému otcovi. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Má to šmrnc, vtip i nápad. Jenomže pouze úvodní půlhodinu. Poté se námět vyčerpá, začne se přešlapovat na místě a dochází zbytečně brzo k překlopení v (ne)prospěch romantické linie v tisíckrát viděné variaci "kterak si nesourodé duo k sobě nachází cestu navzdory okolnostem i předsudkům", kde jedno několik desetiletí ohrané klišé stíhá druhé. Což by nemuselo být nutně špatně, kdyby to mezi nimi aspoň trochu jiskřilo a kdyby to nebylo to samé co režisérova Láska s vůní čokolády. Akorát tentokrát v mnohem, ale mnohem, horším balení. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jéé, a já si naivně myslel, že když je film prezentován jako komedie tak že bude vtipný. A on i vtipný je, dohromady tak možná i celých pět minut. To mi přijde na komedii docela málo, i když pravda, znám více amerických filmů, které jsou delší a ještě méně vtipné a také jsou to komedie. Tady je ale škoda, že romance se stala důležitější. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je trefa do černého. Benoít Poelvoorde snad nejlepší komediální role hned po Nic k Proclení. Benoit hraje osamělého milionáře, který má vše krom rodiny a rozhodne si koupit právě ji a k tomu si vybere krásnou matku dvou dětí, která je tak trochu střelená, ale potřebuje peníze, tak na nabídku kývne. Beonít z luxusu se dostává do slabší sociální třídy a je to sranda téměř od začátku do konce. Beonít se pro podobné role narodil a zde má hodně prostoru a humor je využíván maximálně. Skvěle jsem se bavil a chci to hned vidět znova. Příběh****, Akce>Ne, Humor*****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra*** Napětí**. 8/10. ()

radecacek 

všechny recenze uživatele

Mám trošku rozpolcený dojem z filmu - jakoby se nemohl rozhodnout, zda chce být bláznivou komedií nebo teen romancí a dost mě přechod mezi scénami rušil od celkového sledování. Dada fórky rodičů byly úžasné (Scéna s kalhotami byla jedna z nejvtipnějších scén roku), ale střídali se stále s vážnější vyprávěcí linkou. Každopádně ale určitě příjemně strávených 96 minut v kině. ()

Galerie (21)

Související novinky

18. Festival francouzského filmu

18. Festival francouzského filmu

10.11.2015

18. ročník Festivalu francouzského filmu proběhne v Praze (18.-25.11.), Brně, Českých Budějovicích a Ostravě (19.-25.11.) a Hradci Králové (23.-29.11.). Festival uvede dvanáct předpremiérových titulů… (více)

Reklama

Reklama